Στο γνωστό εστιατόριο «Το Πιθάρι» στο Καλαμάκι, όπου έκοψε την πίτα του, η ομάδα του Εθνικού Σαγεϊκων, είδαμε να απολαμβάνει το μοναδικά απολαυστικό μενού του γνωστού εστιατορίου και ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Σπύρος Τραχάνης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον πρόεδρο στο “Πιθάρι” και φυσικά έχουμε δει και άλλα γνωστά πρόσωπα να δίνουν εκεί το ραντεβού τους για καλό φαγητό και φιλόξενο περιβάλλον.
Το εστιατόριο «Πιθάρι» άλλωστε, του Κώστα Αγγελόπουλου, διαθέτει μεγάλη αίθουσα η οποία φιλοξενεί και διάφορα event από γάμους, βαφτίσεις και εκδηλώσεις συλλόγων. Μετά τον Εθνικό Σαγείκων, σειρά έχει ο Σύλλογος Παραλίας Καλαμακίου Κ. Αχαΐας για την δική του εκδήλωση όπου θα κόψει και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.