
Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας και γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής Θανάσης Πουλίδας, τοποθετήθηκε σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού στη νέα Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ.
Σύμφωνα με την απόφαση του υφυπουργού, στην θέση του προέδρου θα εξακολουθήσει να είναι ο Παναγιώτης Κογκόλης, ενώ αντιπρόεδρος (στη θέση του Νίκου Βασιλείου) αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Γιάννης Γασπαρινάτος.
Γραμματέας του ΠΕΑΚ θα είναι ο γνωστός έμπορος Σταύρος Κάτσενος (παίρνει την θέση του Γιάννη Κουλουρή), ενώ ταμίας θα είναι ο πρώην δημοτικός σύμβουλος του δήμου δυτικής Αχαΐας και γνωστός επαγγελματίας, Θανάσης Πουλίδας (αντικαθιστά τον Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο).
Εφορος του ΠΕΑΚ θα είναι ο Γιάννης Καρβέλης (περιφερειακός διευθυντής ΟΑΕΔ, το δεύτερο μέλος της προηγούμενης Ε.Δ. που παραμένει στο πόστο του) με αναπληρωματική την πολιτικό μηχανικό Γεωργία Κιόση, ενώ μέλη θα είναι ο ηλεκτρολόγος μηχανολόγος Αργύρης Βαγενάς (με αναπληρωματική την δημόσιο υπάλληλο Κυριακή Μπακούρου) και η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Γεωργία Μητρογιάννη (με αναπληρωματικό τον Οδυσσέα Χριστόπουλο).
Οι δύο τελευταίοι καταλαμβάνουν τις θέσεις των Γιώργου Γιοβά και Ανδρέα Κόγκα, οι οποίοι δεν συνεχίζουν στο ΠΕΑΚ.