• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας: Σύσκεψη με τον Νίκο Βούτση

dytikanea by dytikanea
3 Οκτωβρίου 2016
in ΝΕΑ
0
Πάτρα: Το λάθος του Ν. Βούτση με τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Νικολόπουλου – Απάντηση Νικολόπουλου: “Η Νίκη μας δεν “έφυγε” ακόμα”
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Με την παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Νίκου Βούτση πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 01-10-2016, σύσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας. Η σύσκεψη διεξήχθη στο περιθώριο της επίσκεψης του κ. Βούτση, στην Πάτρα, για την εκδήλωση των εγκαινίων έκθεσης στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης και συμμετείχαν σ’ αυτήν η Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας και Βουλευτής Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, οι Βουλευτές Αχαΐας Κώστας Σπαρτινός και Ανδρέας Ριζούλης και η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης επεσήμανε αρχικά το σοβαρό και ουσιαστικό έργο που έχει παραχθεί σε ότι αφορά τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών μέσα από την λειτουργία της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής, τονίζοντας την βούληση του Κοινοβουλίου αλλά και της Κυβέρνησης να προχωρήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο η σχετική διαδικασία.

Ενημέρωσε επίσης για τις προβλεπόμενες διαδικασίες σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία έχει ήδη εξαγγελθεί από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και θα ξεκινήσει από τη νέα σύνοδο της Βουλής.

Στη συνέχεια ο Νίκος Βούτσης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στον προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου, ιδιαίτερα αυτού που συνδέεται με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Επίσης, συζητήθηκε και η δικαστική δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Ο Πρόεδρος της Βουλής, οι βουλευτές και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας εκφράσανε την συμπαράσταση τους προς το Δήμαρχο και τόνισαν ότι η πολιτική αντιπαράθεση δεν θα πρέπει να μεταφέρεται στις δικαστικές αίθουσες ούτε να ποινικοποιείται η πολιτική δράση.

Tags: ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας: Σύσκεψη με τον Νίκο Βούτση
Previous Post

Τζακ ποτ στο Τζόκερ -Κληρώνει 2.200.000 ευρώ την Πέμπτη

Next Post

Γεύμα Καραμανλή-Μητσοτάκη …με φόντο την ενότητα της ΝΔ

Next Post
Γεύμα Καραμανλή-Μητσοτάκη …με φόντο την ενότητα της ΝΔ

Γεύμα Καραμανλή-Μητσοτάκη ...με φόντο την ενότητα της ΝΔ

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Καιρός: «Καμπανάκι» Κολυδά για υψηλές θερμοκρασίες το επόμενο τριήμερο – «Αυξημένη προσοχή σε Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη»
  • Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός αρτοποιός Ανδρέας Μυλωνάς
  • 10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”: Έρχεται το μεγάλο αντάμωμα
  • Χορευτική ομάδα Κάτω Αλισσού: Η «Μαρία η Αλισσιώτισσα» σας περιμένει να ανακαλύψετε όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ…
  • Δυτ. Αχαΐα: Άμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, ο Βασίλης Οικονομόπουλος – Ενισχύει ο Αλεξόπουλος την “ομάδα κρούσης” στη μάχη της καθημερινότητας
  • Πσιτ! “Ξηλώνεται” σιγά σιγά το Όραμα – Ποιος πρόεδρος κοινότητας συντάσσεται με τον Αλεξόπουλο;
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • #Που βρίσκεται;
  • #Τί είπαν…
  • #Τί είπαν…
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In