• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Τρίτη, 21 Ιουλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Σε εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τα στελέχη του ο Β. Λεβέντης

dytikanea by dytikanea
4 Ιανουαρίου 2017
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0
Σε εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τα στελέχη του ο Β. Λεβέντης
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σήμερα σε διευρυμένη συνεδρίαση της ΕΚ. Ο Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».

Ο Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε επίσης, ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό». Ο κ. Λεβέντης ζήτησε για άλλη μια φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Β. Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές».

Αναφορικά με τα Σκόπια και το όνομα του γειτονικού κράτους, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Λέμε να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη την λέξη Μακεδονία».

Τέλος, για την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Καρρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εμφανίστηκε ενοχλημένος από την πολιτική πράξη να κρατήσει την έδρα και είπε χαρακτηριστικά: «Του έδωσα δυο και τρεις ευκαιρίες για να διορθώσει τα λάθη που έκανε και ήταν σοβαρά. Τον έβαλα στην δεύτερη θέση, οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος. Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα- πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία. Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει. Σε τρεις ημέρες θα πρέπει να παραδώσει την έδρα. Εγώ όταν είπα “έφυγε το άρρωστο και το δένδρο θα μεγαλώσει” είναι φράση του Γέρου της Δημοκρατίας και ζητάω συγνώμη αν το παρεξήγησαν κάποιοι».

Tags: Σε εκλογική ετοιμότητα κάλεσε τα στελέχη του ο Β. Λεβέντης
Previous Post

Μια ευχάριστη και … γλυκιά έκπληξη των γονέων στο νέο ΔΣ του Συλλόγου για την πρώτη του Γενική Συνέλευση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Next Post

Συγκέντρωση τροφίμων για παιδιά που έχουν ανάγκη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Next Post
Συγκέντρωση τροφίμων για παιδιά που έχουν ανάγκη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Συγκέντρωση τροφίμων για παιδιά που έχουν ανάγκη από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Καιρός: «Καμπανάκι» Κολυδά για υψηλές θερμοκρασίες το επόμενο τριήμερο – «Αυξημένη προσοχή σε Αττική, Πελοπόννησο και Κρήτη»
  • Πάτρα: Πέθανε ο γνωστός αρτοποιός Ανδρέας Μυλωνάς
  • 10 χρόνια Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”: Έρχεται το μεγάλο αντάμωμα
  • Χορευτική ομάδα Κάτω Αλισσού: Η «Μαρία η Αλισσιώτισσα» σας περιμένει να ανακαλύψετε όσα δεν ειπώθηκαν ποτέ…
  • Δυτ. Αχαΐα: Άμισθος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, ο Βασίλης Οικονομόπουλος – Ενισχύει ο Αλεξόπουλος την “ομάδα κρούσης” στη μάχη της καθημερινότητας
  • Πσιτ! “Ξηλώνεται” σιγά σιγά το Όραμα – Ποιος πρόεδρος κοινότητας συντάσσεται με τον Αλεξόπουλο;
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • #Που βρίσκεται;
  • #Τί είπαν…
  • #Τί είπαν…
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In