Σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποκλεισμός της Πατρών Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας από τους αγρότες της ευρύτερης περιοχής.
Όπως έχουν αποφασίσει συνεχίζουν και σήμερα αλλά και αύριο τους αποκλεισμούς της Νέας Εθνικής οδού, όπως άλλωστε κάνουν εδώ και ημέρες.
Σε σχετική ερώτηση του dytikanea.gr απάντησαν οτι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποφάσεις που έχουν ληφθεί οι αποκλεισμοί της Πατρών Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας θα είναι εξάωροι.
Να σημειωθεί επίσης οτι κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών όσα φορτηγά κινούνται επί της Πατρών Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, αναγκάζονται να περτιμένουν την λήξη της κινητοποίησης, καθώς δεν είναι δυνατή για τα μεγάλα οχήματα η εκτροπή της κυκλοφορίας στις παρακαμπτήριες οδούς

