“Έργα τέχνης” τα Πασχαλινά αυγά της Ελένης Παρασκευοπούλου της επιχείρησης “Φραουλίτσα” στην Κάτω Αχαΐα!
Πρόκειται πραγματικά, για αριστουργήματα που … σκέφτεσαι να τα χαλάσεις για να τα απολαύσεις!
Μεταξύ της μεγάλης ποικιλίας που είδαμε να φτιάχνονται από τα “μαγικά” χέρια της Ελένης, βρήκαμε και ένα “κόσμημα”.
Πρόκειται για το αυτό που βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία. Η δημιουργός “πάντρεψε” την παραδοσιακή σοκολάτα με κρυστάλλους ζάχαρης! Είναι κάτι σαν … πολύτιμο ορυκτό, ένα μοναδικό κομμάτι της σοκολατένιας Πασχαλινής συλλογής που φέτος θα κάνει θραύση!
Κάθε αυγό… και μια ιστορία! Κάθε αυγό και μια μοναδική γεύση με αγνά υλικά πρώτης ποιότητας και φυσικά, την καλλιτεχνική πινελιά της Ελένης Παρασκευοπούλου.
Πώς θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού η Ελένη όχι μόνο “γεννήθηκε” μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση, αλλά την αγάπησε και τη συνεχίζει, με ζήλο, μεράκι και απύθμενη αγάπη. Η πορεία της επιχείρησης άλλωστε και το αποτέλεσμα της δουλειάς της, τη δικαιώνει. Η Ελένη έχει καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής. Ενημερώνεται και αναζητά συνεχώς, νέα προϊόντα και μεθόδους ζαχαροπλαστικής. Οι τούρτες της, πλέον αποτελούν το talk of the town, αφού η κάθε μία, μπορεί να πει κάποιος ότι απεικονίζει το “σενάριο” της ζωής αυτού που γιορτάζει!