• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Παγωτό καρπούζι

dytikanea by dytikanea
20 Αυγούστου 2025
in ΓΕΥΣΕΙΣ
0
Παγωτό καρπούζι
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ώρα να μετατρέψεις το ζουμερό καρπούζι σου σε ένα απολαυστικό παγωτό.  Σούπερ δροσιστικό και νόστιμο γλυκό για όλες τις ώρες. Ο chef Γιώργος Τσούλης ετοιμάζει πεντανόστιμο παγωτό με μόλις πέντε υλικά!

 

Τεμαχιο1

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

20λ

ΑΝΑΜΟΝΗ8ω

ΕΚΤΕΛΕΣΗ15λ

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ1/5

Υλικά

Για το χυμό και το πουρέ καρπούζι

500 γρ. καρπούζι, κομμένο σε κομμάτια χωρίς τα κουκούτσια

Για το παγωτό

500 ml κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ πλήρης, κρύα
170 ml ζαχαρούχο γάλα ΝΟΥΝΟΥ
250 ml χυμό καρπούζι
Πουρέ καρπούζι
1 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά)
60 γρ. δάκρυα σοκολάτας


Για το σερβίρισμα

Σιρόπι της αρεσκείας μας
Δυόσμο

Εκτέλεση

Για το χυμό και το πουρέ

1

Βάζουμε το καρπούζι σε ένα multi και το χτυπάμε να γίνει πουρές. Σουρώνουμε το πουρέ, κρατάμε 250 ml χυμό καρπούζι και όλο το πουρέ που έχει μείνει στο σουρωτήρι.

Για το παγωτό

2

Στον κάδο του μίξερ αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα για δύο λεπτά, μέχρι να δημιουργήσουμε μία απαλή σαντιγί. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

3

Μόλις αρχίσει να πήζει το μείγμα, προσθέτουμε το χυμό, το πουρέ καρπούζι και χτυπάμε μέχρι να σφίξει ελαφρώς. Προσθέτουμε τα δάκρυα σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής.

Για το σερβίρισμα

4

Αδειάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα και το μεταφέρουμε στη κατάψυξη για 6-8 ώρες να παγώσει και να σερβίρουμε.

Tags: Παγωτό καρπούζι
Previous Post

Πάτρα: Τροχαίο στον κόμβο Οβρυάς – “Τούμπαρε” ΙΧ – Στο νοσοκομείο ένα άτομο

Next Post

Η φωτογραφία της ημέρας

Next Post
Η φωτογραφία της ημέρας

Η φωτογραφία της ημέρας

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • ΑΑΔΕ: Οι πρωταθλήτριες περιοχές στην φοροδιαφυγή – Στην πρώτη θέση της “μαύρης” λίστας η Δυτική Ελλάδα – Αναλυτικά τα ποσοστά και οι παραβάσεις
  • Γρ. Αλεξόπουλος: Παρών στην εορτή της μνήμης του Αγίου Θωμά στο Λάππα
  • Δεσμεύσεις Τσιάρα σε αντιπροσωπεία του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με επικεφαλής τον Δήμαρχο για τη ζωονόσο της ευλογιάς
  • Η φωτογραφία της ημέρας
  • Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • Προκήρυξη διαγωνισμού για εκμίσθωση σχολικού κυλικείου του Γυμνασίου και Λυκείου Λάππα
  • Βασίλης Μπισμπίκης: Σήμερα η δίκη του ηθοποιού για το τροχαίο που προκάλεσε
  • Εξαφανίστηκε ο Χαράλαμπος Καράμπαλης
  • Ανάρτηση Μητσοτάκη για τα δύο χρόνια από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ
  • Οι σοβαρές συνέπειες της ενδοοικογενειακής βίας στα θύματα
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In