To Σάββατο 3 Ιουνίου έρχεται το πολυαναμενόμενο Grand Opening του καλοκαιριού στα Νιφορέικα!
Το Koralli beach bar ανοίγει τις πύλες του στην αυθεντική διασκέδαση σε ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον και θέα που κόβει την ανάσα.
Πρόκειται για το απόλυτο must του καλοκαιριού, “λουσμένο” με λευκά και γαλάζια χρώματα πάνω σε βράχο, θυμίζοντας νησί.
Εκεί δίνουμε όλοι συνάντηση αυτό το Σάββατο στις 9 το βράδυ να καλωσορίσουμε το φετινό καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!
Το in στέκι για την νυχτερινή μας έξοδο, με σήμα κατατεθέν του τον γνωστό… Ανεμόμυλο, προσφέρει εκτός των άλλων και μοναδικά cocktails ενώ υπόσχεται πολλά “ταξίδια” αισθήσεων κάθε βράδυ όλο το καλοκαίρι!
Και φέτος θα σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, Live και φυσικά πολλά parties.
Φέτος το “Koralli… ” γίνεται “the new habit” με μόνιμο συνεργάτη τον γνωστό τραγουδιστή Νίκο Σκαλτσά. Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης που “σαρώνει” στα στέκια της νεολαίας, εντάσσεται στην ομάδα του Koralli beach bar και υπόσχεται εκρηκτικές νύχτες διασκέδασης! Το επιτυχημένο δίδυμο συμπληρώνει ο Πάνος Ανδρικόπουλος υπεύθυνος του bar.
(Φωτογραφίες patrasevents.gr)