Όλα όσα θα γίνουν στο Λιμνοχώρι με τους Αλογάρηδες για τον Άγιο Γεώργιο – Φαγητό, χορός, διαγωνισμός, διάσημους προσκεκλημένους και τηλεοπτική κάλυψη!

Οι Αλογαρηδες Λιμνοχωρίου και ο Σύλλογος του χωριού οργανώνουν και φέτος τη μεγαλύτερη εκδήλωση του χωριού και της περιοχής.  
Όπως κάθε χρόνο αναμένεται η προσέλευση πλήθος κόσμου αλλά και αλόγων! Θα  υπάρχει προβατίνα γκιουλμπασι για όλους, κρασί, σαλάτες για όλο τον κόσμο, μια προσφορά των αλογαρηδων και των βοσκών, αλλά και ιδιωτών.
Στην ουσία είναι μια εκδήλωση προσφοράς αφού προσφέρονται σχεδόν όλα από ιδιώτες για την χάρη του Αγίου Γεωργίου.
Στην εκδήλωση του συλλόγου, αναμένεται να δώσουν το «παρών»,  ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας , εκπρόσωποι της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, της δημοτικής αρχής και πλήθος πιστών προκειμένου να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Γεωργίου.
Την εικόνα όπως κάθε χρόνο θα προσκυνήσουν και τα άλογα με τους Αλογαρηδες και θα ευλογηθούν τα ζώα από τον ιερέα του ναού.
Με την παρουσία τους την εκδήλωση, θα τιμήσουν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων Αλισσου, Λακκόπετρας, Σαγεϊκων αλλά και το νεοσύστατο χορευτικό τμήμα του συλλόγου Λιμνοχωρίου!
Την εκδήλωση θα καλύψει τηλεοπτικά, το superb ενώ θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός για το πιο όμορφο και περιποιημένο άλογο. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι την εκδήλωση αναμένεται να τιμήσει με την παρουσία του ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Παναγιώτης Μυλωνάς, ο οποίος φυσικά κατάγεται από την περιοχή μας. 
Η εκδήλωση αυτή είναι μια προσπάθεια να γίνει αναβίωση ενός εθίμου που οι γεροντοτεροι έχουν να πουν πως υπάρχει από την εποχή της Τουρκοκρατίας.