«Άφαντη δημοτική αρχή και αντιπολίτευση» – Σοβαρά τα προβλήματα στην Λακκόπετρα καταγγέλλει ο πρόεδρος του Συλλόγου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άφαντη είναι η δημοτική αρχή αλλά και η αντιπολίτευση, υποστηρίζει ο πρόεδρος του συλλόγου Λακκόπετρας, Περικλής Ντεντόπουλος, υποδεικνύοντας σημεία στην περιοχή που κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών. 

Ο πρόεδρος του συλλόγου, υποστηρίζει ότι η Λακκόπετρα βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη, χωρίς φωτισμό και αγροτικό οδικό δίκτυο.

«Οι περισσότερες λάμπες είναι καμένες. Βέβαια, πριν το Πάσχα, έγινε αλλαγή σε λάμπες επιλεκτικά σε συγκεκριμένο σημείο (πλησιάζουν εκλογές και ίσως έχουμε καινούριους ψηφοφόρους!)», αναφέρει στην καταγγελία του.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Περικλής Ντεντόπουλος

Αναφερόμενος στους αγροτικούς οδικούς δρόμους, ο κ. Ντεντόπουλος, σημειώνει ότι δεν μπορούν να πάνε στις καλλιέργειές τους και καταγγέλλει: «Ενώ τα μηχανήματα ήταν δύο μήνες στο χωριό, μετά την παραίτηση του πρόεδρου της ΤΚ δεν ασχολήθηκε κανείς να διορθώσει το κατεστραμμένο αγροτικό οδικό δίκτυο». Να υπενθυμίσουμε ότι παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΤΚ Θ. Μαρινόπουλος και τη θέση του ανέλαβε ο Παρασκευάς Μούτος (στη φωτογραφία με τον επικεφαλής της παράταξής του Διονύση Γκοτσούλια την ημέρα της ανάληψης της θέσης).

«Χαλίκια, ούτε για δείγμα. Άραγε δεν υπάρχει αρμόδιος αντιδήμαρχος; Θέλουμε να είμαστε και τουριστικό χωριό! Αρχίζει η τουριστική περίοδος και οι δρόμοι γεμάτοι χορτάρια. Ωραίο θέαμα για τους τουρίστες. Η παραλία όχι μόνο βρώμικη μα και κατεστραμμένη από τον βαρύ χειμώνα. Άραγε θα υπάρξει παρεμβαση; Μάλλον μια από τα ίδια», σχολιάζει μεταξύ άλλων, ο κ. Ντεντόπουλος και καταλήγει: «Δημοτική αρχή άλλα και αντιπολίτευση άφαντοι!»