Ο Εκπολιτιστικός σύλλογος Σαγαιίκων τίμησε την Πολιούχο Ζωοδόχο Πηγή – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με κάθε μεγαλοπρέπεια μέσα στο Αναστάσιμο κλίμα της περιόδου που διανύουμε, εορτάστηκε η Μεγάλη Θεομητορική εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, κατά το διήμερα 12 και 13 Απριλίου 2018.

«Το πρωί έγινε η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας, ώρα 11, πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας. Όλα τα παιδιά του χορευτικού μας ντυμένα με παραδοσιακές στολές ακολούθησαν την Ιερά εικόνα σε όλη της την διαδρομή. Στην συνέχεια και τα τρία τμήματα μας χόρεψαν χορούς από τα νησιά ολοκληρώνοντας έτσι το πανηγυρικό κλίμα της ημέρας.
Στη θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης. Το παρόν έδωσαν, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χ. Νικολάου, ο αντιπεριφερειάρχης Δ.Δριβήλας, οι αντιδήμαρχοι Θ. Ραυτακόπουλος, Β. Γκοτσόπουλος, Γ. Παλαιολόγος, η πρόεδρος της ΚΕΔΔΥ Π. Κοκκίνη, ο πρόεδρος ΟΤΑΔ. Ξ. Μπαχράς, ο πρόεδρος ΦΟΣΔΑ Σ. Τραχάνης, ο πρόεδρος της Τ.Κ Σαγαιίκων Γ. Μάλλιαρης, ο βοηθός δημάρχου Α. Διακάτος», μας ενημερώνει η διοίκηση του συλλόγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Καταχειροκροτήθηκαν οι χορευτές του Συλλόγου Σαγείκων – Τίμησαν τη μεγάλη γιορτή του χωριού – ΒΙΝΤΕΟ