Η ανακοίνωση της Αχαϊκής για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Η Αχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση για το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πελοπόννησος»:

«Στους συντάκτες του πρωτοσέλιδου τοπικής εφημερίδας «Πελοπόννησος» υπενθυμίζουμε, πως τα ρεπορτάζ γράφονται με φυσική παρουσία στο γήπεδο.

Ο χώρος του ποδοσφαίρου δυστυχώς χρειάζεται εξυγίανση πρώτα από αυτούς που γράφουν χωρίς να βρίσκονται στους αγωνιστικούς χώρους. Η Αχαϊκή δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στην έδρα της μπροστά στους εκατοντάδες φίλους της. Κάποιοι δεν ήθελαν να ξεκινήσει αυτός ο αγώνας ποτέ.

Σχετικά με το τι έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Αχαϊκής υπάρχουν οι επίσημες αναφορές της αστυνομίας, των παρατηρητών , και το φύλο αγώνα του διαιτητή. Σε όλα τα παραπάνω δεν αναφέρεται πουθενά υπαιτιότητα της ομάδος μας , κάτι που εάν είσαστε στο γήπεδο θα το διαπιστώνατε κι εσείς.

Πριν δικάσετε με την πένα σας , διοχετεύοντας προς αναδημοσίευση τα άρθρα σας σε πανελλαδικά site , όπου προφανώς έχουν άγνοια των πραγματικών γεγονότων όπως κι εσείς , φροντίστε να κάνετε ρεπορτάζ , όπως προβλέπεται από τους κανόνες δεοντολογίας.

Πριν δικάσετε μια πόλη και μια ομάδα με τους φιλάθλους της όμως γιατί δεν ανατρέξατε στις παραπάνω πηγές ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ εκτός από την κίτρινη φανέλα της Αχαϊκής , υπάρχει και το κίτρινο στα ρεπορτάζ σας.

Σας καλούμε επίσημα να ανακαλέσετε στο φύλλο της Μεγάλης Τρίτης , όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Διαφορετικά επιφυσσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας»