Πένθος στην οικογένεια της Χριστίνας Αθανασοπούλου και του Γιώργου Λαμπρόπουλου – Το «αντίο» της πρωταθλήτριας πυγμαχίας στον πατέρα της…

Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο Πατρινός κτηνίατρος Γιώργος Αθανασόπουλος.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο δεύτερο δημοτικό κοιμητήριο στη Λεύκα Πατρών.

Ο Γ. Αθανασόπουλος με την σύζυγό του Ιωάννα είχε αποκτήσει 4 παιδιά και ευτύχησε να προλάβει και 4 εγγόνια.

Ήταν πατέρας της πρωταθλήτριας πυγμαχίας Χριστίνας Αθανασοπούλου, σύζυγος του Γιώργου Λαμπρόπουλου με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδάκι.

Η Χριστίνα με πόνο ψυχής αποχαιρέτησε από την σελίδα της στο facebook με το αγαπημένο του τραγούδι (A CASA D’ IRENE) κι ένα γλυκό μήνυμα.

 

«Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος… όλοι τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν, δεν είχε μαλώσει ποτέ του με κανέναν και δεν κρατούσε κακία πουθενά έκανε μια μεγαλη οικογένεια και μας μεγάλωσε χωρίς να στερηθούμε τίποτα καθώς και μας αφήσε τις καλύτερες και μόνο αναμνήσεις.. Ήσουν ο καλύτερος πατέρας.. ο βασιλιάς μου.. πάντα θα σε αγαπάω μπαμπά μου.. θα μου λείψεις… Καλό παράδεισο… σε αποχαιρετώ με το αγαπημένο σου ιταλικό τραγούδι που μας έβαζες σε κασέτα όταν ήμασταν μικρά πηγαίναμε βόλτα και τραγουδούσαμε!!», έγραψε η Χριστίνα.

Το dytikanea.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια