Δυτική Αχαΐα: Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου για τον θάνατο του Νίκου Ταπεινού

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, στο θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Πρώην Δημάρχου Λαρίσου Νικολάου Ταπεινού, συγκλήθηκε εκτάκτως σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 και ώρα 19:00 και εξέδωσε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα :

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Με αισθήματα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του εξαίρετου συμπατριώτη και πρώην Δημάρχου Λαρίσου, Νικολάου Ταπεινού. Ενός ανθρώπου που σε όλο του τον βίο υπήρξε εργατικός, τίμιος και αγωνιστής της ζωής, επιτυχημένος επιχειρηματίας, καλός οικογενειάρχης και ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια, ήθος και με αίσθημα ευθύνης το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις  για την πρόοδο και ευημερία της περιοχής μας επί τριάντα και πλέον χρόνια από διάφορες θέσεις όπως του Δημοτικού και Κοινοτικού Συμβούλου, του Προέδρου της Κοινότητος Ματαράγκας και του Δημάρχου Λαρίσου.

Σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες ώρες, παρακαλούμε δεχτείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του αξιολάτρευτου πατέρα και παππού σας.

Ας αναπαύεται εν ειρήνη στην γη των Δυμαίων που τον γέννησε και τον ανάθρεψε, που την αγάπησε και την υπηρέτησε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

  1. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του αείμνηστου πλέον Δημάρχου που με την προσωπική και την πολιτική του δράση τίμησε τον τόπο και την κοινωνία μας.
  2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος η οποία θα γίνει αύριο Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 4 το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ματαράγκας Αχαΐας.
  3. Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε όλα τα Δημοτικά Καταστήματα από σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου μέχρι και το πρωί της Παρασκευής 23 Μαρτίου.
  4. Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του εκλιπόντος.
  5. Να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του.
  6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  7. Το παρόν ψήφισμα να αναγνωστεί στην εξόδιο ακολουθία, να δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΗΛΙΑΣ Γ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ