Δηλώσεις ΟΣΔΕ 2018 στην εταιρία »ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» για ποιότητα και ταχύτητα – Σε Κάτω Αχαΐα, Βάρδα και Οβρυά Πατρών

Οι δηλώσεις επιδοτήσεων ΟΣΔΕ 2018, ξεκίνησαν.  

ΓΙΑ τρίτη συνεχή χρονιά, η εταιρία »ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ» θα σας υποδέχεται με ποιότητα και ταχύτητα για να σας εξυπηρετήσει στα εξής σημεία:

 ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ , ΑΧΑΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 22 ,ΤΗΛ: 2693024544 

ΟΒΡΥΑ ΠΑΤΡΩΝ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 129 , ΤΗΛ:2610525551 και

ΒΑΡΔΑ Ηλείας, Πατρών – Πύργου τηλ. 2623 071400 

ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 

Στην εποχή που οι πληροφορίες τρέχουν πολύ γρήγορα, η ΤΖΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ έχει αναπτύξει ένα σύγχρονο πρόγραμμα ενημέρωσης των πελατών μέσω email, της ιστοσελίδας της εταιρείας, των κινητών τηλεφώνων κ.α.. Η μετάδοση όλων των πληροφοριών που χρειάζεται ο πελάτης ανάλογα με τη φύση της δουλειάς του θα είναι άμεση. Οποιεσδήποτε αλλαγές στη φορολογική και ασφαλιστική νομοθεσία θα αναλύονται και θα μεταδίδονται γρήγορα στους ενδιαφερόμενους.
Επίσης ο πελάτης μπορεί να ενημερώνεται άμεσα για τα νέα προγράμματα μισθολογικά (ΟΑΕΔ, ΙΚΑ κλπ.), επενδυτικά (ΟΑΕΔ, ΕΣΠΑ κλπ.), ρυθμίσεις χρεών κλπ.

 Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008

Το ISO 9001:2008 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας και  αφορά σε όλες τις κατηγορίες των εταιρειών, ανεξάρτητα από το είδος, το μέγεθος και το παρεχόμενο προϊόν ή υπηρεσία.
Η πιστοποίηση ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας εξασφαλίζει στην εταιρία αναγνωρισιμότητα όσον αφορά την διαρκή προσπάθειά της για συνεχή βελτίωση. Ακόμη διευκολύνει τις συναλλαγές της εταιρίας με άλλες, και ισχυροποιεί την θέση της έναντι του εσωτερικού και εξωτερικού ανταγωνισμού.

 Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.)

Η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι αξιολογήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και έλαβε άδεια από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, Φορέα Α για την σύνταξη των ετήσιων δηλώσεων των αγροτών ΟΣΔΕ. Μετά την εικοσιπενταετή στήριξη επιχειρήσεων της περιοχής μας το γραφείο μας οργάνωσε ειδικό τμήμα – Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) για να σταθεί διπλά στους φίλους αγρότες.