Το καλωσόρισμα του Τάκη Ζαχαράτου στους συντοπίτες του από τα Σαγέικα! Τον άκουσε όλο το θέατρο!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν εκδρομή κατάφερε να εξασφαλίσει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σαγαιϊκων για τα μέλη του και τους φίλους του που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν σε κάθε προσπάθειά του. Μια πρωτοβουλία του συμβουλίου που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση.

«Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε εκδρομή στην Αθήνα, με επίσκεψη στο Κέντρο πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με ελεύθερη ξενάγηση στις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης, της Εθνικής Λυρικής σκηνής και του περίφημου πάρκου, που είναι μια όαση στην περιοχή.
Στην συνέχεια όλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας και 7:00 να παρακολουθήσουν σε προνομιακή θέση, το μιούζικαλ CABARET στο ιστορικό θέατρο Παλλάς, το οποίο ενδείκνυται για παραστάσεις μιούζικαλ. Μια παράσταση υπερπαραγωγή με πολλή μουσική και ωραία σκηνικά, εμπνευσμένο από την εποχή του 1930 κατά την ανάδυση του ναζισμού σε ένα υπόγειο καμπαρέ.
Η βραδιά έκλεισε με την ευχάριστη έκπληξη του πρωταγωνιστή Τάκη Ζαχαράτου, όπου η καταγωγή του είναι κατά το ήμισυ από τα Σαγαίικα, να αποθεώνει σε όλο το κατάμεστο θέατρο Παλλάς, τον εκπολιτιστικό σύλλογο Σαγαιίκων και όλους τους Σαγιώτες. Εμείς του ευχόμαστε επιτυχίες και του υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό του και στις επόμενες παραστάσεις του», αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου Σαγείκων.