Αχαγιά 82: Όλη η ομάδα, μία αγκαλιά!

Με αφορμή το στιγμιότυπο που ο πρόεδρος της Αχαγιάς 82, Τάσος Αναγνωστόπουλος αγκαλιάζει τον Γενικό Αρχηγό, Χρήστο Γεωργιόπουλο μού έρχεται στο μυαλό η φράση πώς η ομάδα ολόκληρη είναι όντως μία αγκαλιά.

Αρχής γενομένης από το διοικητικό συμβούλιο, η φετινή πολύ καλή, μέχρι τώρα, πορεία της Αχαγιάς 82 οφείλεται στους δύο προαναφερθέντες άνδρες αλλά και στους Σπύρο Ταρνάρη, Γιώργο Κολλιόπουλο, Ηλία Οικονομόπουλο, Τάκη Τζιβγινίδη και Γιώργο Αθανασόπουλο που τρέχουν τα εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας. Στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Γιωργία Λαλιώτη που κάθε δεύτερη -σχεδόν- Κυριακή, θα σάς καλωρίσει χαμογελάστη στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Στους γονείς των παικτών, στον Ανδρέα Μοσχοβάκη, στον Χριστόφορο Σταμόπουλο, στον Ιωσήφ Βανδώρο κ.α. που στηρίζουν την ομάδα στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.
Στους χορηγούς και στην τοπική κοινωνία της Αχαγιάς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε καν, ομάδα! Στον γιατρό Μιχάλη Χανό, στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο που τρέχει για το γήπεδο, στον πρόεδρο του ΟΤΑΔ, Ξενοφώντα Μπαχρά που στηρίζει όλες τις ομάδες της Δυτικής Αχαΐας.
Και φυσικά, η εξαιρετική πορεία οφείλεται στον προπονητικό τιμ, που απαρτίζεται από τους Δελάρτα, Μητρόπουλο, Παναγόπουλο με επικεφαλής τον κόουτς Θανάση Λιόνα. Δεν ξεχνάμε τον γυμναστή Φώτη Κακαλή, που παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει τη δική του δουλειά.
Η φετινή πορεία οφείλεται στους φιλαθλους της Αχαγιάς ’82. Και σε πολλούς ακόμα, όπως ο Βαγγέλης Καραμπελιάς, όπως η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας για την ασφάλεια που παρέχει αλλά και τους ανθρώπους που καθαρίζουν και φροντίζουν να παραμένει καθαρό το γήπεδο.
Το πιο μεγάλο μερίδιο όμως ανήκει στους πρωταγωνιστές! Και πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες! Όλοι αυτοί λοιπόν, είναι μια παρέα, και εάν κάτι την ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα, δεν μόνο η αγωνιστική της παρουσία αλλά το γεγονός ότι όλη η ομάδα, είναι μια αγκαλιά!