Σύλλογος Παραλίας Λακκόπετρας: Γλέντι μέχρι το πρωί για την γιορτή της Γυναίκας! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την παγκόσμια  ημέρα της γυναίκας  γιόρτασε  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παραλίας Λακκοπετρας  για πρώτη φορά και απόλυτα επιτυχημένα.

Μια εκδήλωση με πολλή Αγάπη και Άρωμα Γυναίκας που πραγματοποιήθηκε  από το Σύλλογο  στα Αστέρια με τη συνοδεία ορχηστρικής μουσικής   που «μύριζε» Ελλάδα από ΙΟΝΙΑ ΟΡΧΙΣΤΡΑ με 10 μελές σχήμα και Χορευτικού  Tango SHOW από την 20μελη Ομάδα   της Εμμέλεια.

Μια εκδήλωση με έντονο  πολιτικό μήνυμα μιας και στις μέρες μας, σε πολλές χώρες η ημέρα αυτή έχει χάσει το ουσιαστικό νόημα της.

Η γιορτή ουσιαστικά αφορά στους αγώνες  όχι συνηθισμένων γυναικών, που με το θάρρος και την αποφασιστικότητα τους έγραψαν ιστορία,Των γυναικών που ως  , μάνα, αδερφή, κόρη, σύζυγος ,φίλη, εργαζόμενη , κτλ ,που προσφέρει στην κοινωνία είναι αγωνίστρια αγωνίστρια και δε το βάζει κάτω.

Την εκδήλωση αγκάλιασαν πολλοί και πολλές μιας και απευθυνόταν σε άνδρες και γυναίκες ως όφειλε το μήνυμα της. Ανάμεσα τους διακρίναμε  την Κα Σοφία Πανίτσα Πρόεδρο του  Συλλόγου  και πολλά άλλα μέλη του ΔΣ παραλίας Λακκόπετρας, τον  Αερολιμενάρχη Κο Γιώργο Γκουβίτσα με τη σύζυγο του Εύη  , τον Κο Αργύρη Αγγελόπουλο ,Ο Πρόεδρος του Κτεο  Γλαύκου Πάτρας Διδάχος Γιάννης  ,Ο Πρόεδρος Μηχανικών Αυτοκινήτων Πάτρας Μπαρδάκης Νίκος με τις συζύγους  τους, Ο γιατρός ,Μαιευτήρας Γυναικολόγος και πολιτευτής  Νίκος Οικονομόπουλος.

Επίσης το παρόν δήλωσαν οι σύλλογοι Λειβαρτζινών ,Αλυκών ,ο ιστορικός συλλογος Σαραβαλίου κ.α. Όλοι οι παρευρισκόμενοι παρέλαβαν δώρα και περιποιήσεις από την Ελένη Χρυσανθοπούλου Υπεύθυνη δικτύων   της εταιρείας LR Health & Beauty .

Η διοργάνωση είχε την επιμέλεια της  Λουκοπούλου Βιβής από την Fire Advertising Marketing  Services & Events.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ολες τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ