«Ευρωγλώσσα»: Οι επιτυχόντες μαθητές για την περίοδο 2016-2017 – Βραβεύθηκαν στην εκδήλωση των φροντιστηρίων

 
 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση και παράλληλα η απονομή πτυχίων για τους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «ΕΥΡΩΓΛΩΣΣΑ» του Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο κέντρο Σελήνη και παρόντες ήταν οι μαθητές των φροντιστηρίων και οι γονείς τους, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον διευθυντή του κέντρου και τους εκπαιδευτικούς για τη φροντίδα των παιδιών τους. Επίσης τους έδωσαν συγχαρητήρια για τη μέχρι σήμερα πορεία του κέντρου.

 

 

Οι επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες για την περίοδο 2016-2017 ήταν:

C2 (Proficiency)

Νικολακοπούλου Κωνσταντίνα

Κάρα Sing

Παναγιωτοπούλου Δήμητρα

Β2

Μανουδάκης Ανδρέας

Αντωνάτου Θεώνη

Ντερβίσι Έρη

Παναγιωτοπούλου Αρετή

Πλώτα Μαρία

Πλώτα Άννα

Κρυεμάδι Κλαούντιο

Κρυεμάδι Άντζελα

Σπηλιωτόπουλος Αντώνιος

Σιάρα Sing

Μαργώνη Μυρτώ

Β1

Σταθακόπουλος Αθανάσιος

Μπάσα Νικόλαος

Μπάσα Αντριάννα

Μελέζος Βασίλειος

Στην ομιλία του ο διευθυντής των φροντιστηρίων, αναφέρθηκε στο ρόλο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης μέσα στην οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα. Τόνισε, ότι μιας και ζούμε και υπάρχουμε σε μια «πολύγλωσση» κοινωνία, δηλ την Ευρωπαική Ένωση, η δημιουργία πολύγλωσσων πολιτών, είναι απαραίτητη, εάν θέλουμε μεγαλύτερη κινητικότητα φοιτητών και εργατών, καθώς και επιχειρήσεων που μπορούν να λειτουργήσουν σε ευρωπαική και παγκόσμια κλίμακα. Σε αυτό ακριβώς το σημείο επισήμανε τη μεγάλη σημασία μιας δεύτερης ξένης γλώσσας. Ενώ τα Αγγλικά θεωρούνται βασική δεξιότητα σήμερα, είναι σίγουρο ότι οι περισσότερες γλώσσες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εύρεση εργασίας και την πρόοδο της καριέρας κάποιου.

Τα φροντιστήρια ΕΥΡΩΓΛΩΣΣΑ (κεντρικό Λάππα Αχαΐας, παράρτημα: Καγκάδι Αχαΐας), μπροστά σε αυτή την ευρωπαική πρόκληση – την πολυγλωσσία – συνεχίζουν να προσφέρουν εδώ και πέντε χρόνια μια δεύτερη γλώσσα ΔΩΡΕΑΝ. Προσφέρουν τα ΙΤΑΛΙΚΑ με στόχο την απόκτηση του πρώτου πτυχίου.

Το φροντιστήριο ΕΥΡΩΓΛΩΣΣΑ, προσέφερε δύο υποτροφίες για την επόμενη χρονιά (αξίας 300 ευρώ η μία) για τον καλύτερο μαθητή της χρονιάς από την Α Junior τάξη. Επίσης κλήρωσε δύο tablet 10» προσφορά του φροντιστηρίου. Ακολούθησε χορός από τους μαθητές και τις μαθήτριες των φροντιστηρίων.