Κάτω Αχαΐα: Επέκταση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου – Τί περιλαμβάνει η β φάση – 2.372.407,64 ευρώ ο προϋπολογισμός

«Η άψογη συνεργασία Περιφερειάρχη – Διαχειριστικής Αρχής -Υπηρεσιακών Παραγόντων της Π.Δ.Ε. με το Δήμο Δυτικής Αχαΐας καθώς και η συνεχής στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου οδήγησαν στην Επέκταση των Έργων Ανάπλασης στην έδρα του Δήμου – δεύτερη φάση ανάπλασης, με συνολική δημόσια δαπάνη 2.372.407,64 ευρώ». Σημειώνει η ανακοίνωση του δήμου και συνεχίζει: 

 «Πρόκειται για την 2η φάση ανάπλασης που έρχεται να «κουμπώσει» με το αρχικό έργο και παράλληλα να το αναδείξει στο σύνολο του» αναφέρει ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και τονίζει : «η συνεργασία  που  έχει αναπτυχθεί μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Δυτικής Αχαΐας από το 2010 έως σήμερα – εκτός των άλλων – περιλαμβάνει κατασκευή σύγχρονων σχολικών συγκροτημάτων εκατομμυρίων ευρώ, αποχετευτικά δίκτυα, την πρώτη φάση ανάπλασης εμπορικού & ιστορικού κέντρου Κάτω Αχαΐας εκατομμυρίων ευρώ,  την βελτίωση του δρόμου Κάτω Αχαΐα – αεροδρόμιο Αράξου – Λάππα ύψους 6.350.000€  καθώς και την πρόσφατη δεύτερη φάση  ανάπλασης της έδρας του Δήμου ύψους 2.372.407,64 ευρώ. Έργα ζωτικής σημασίας για τον δήμο, έργα που αναδεικνύουν, ομορφαίνουν και καθιστούν πόλο επισκεψιμότητας τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών τουριστών τον τόπο μας. Έργα με σφραγίδα Απόστολου Κατσιφάρα έργα με υποδειγματική συνεργασία Διαχειριστικής Αρχής & Στελεχών του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Συνεχίζουμε στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς να διεκδικούμε στοχεύοντας πάντα να κάνουμε το Δήμο Δυτικής Αχαΐας, Δήμο που αξίζει να ζεις».