Νέες επιτυχίες στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΣΑΓΙΑ – Το συγκινητικό μήνυμα της Σοφίας Βερροπούλου

Η κ. Νικολίτσα Σαγιά

Υπέροχα νέα για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΣΑΓΙΑ στον Ριόλο.

«Συγχαρητήρια στις μαθήτριες μου για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του lower b2 ESB Σοφία Βερροπούλου και Ernisa Alla». 

Μας ενημερώνει η κ. Σαγιά για τις νέες σημαντικές επιτυχίες του κέντρου της. Μάλιστα η Σοφία Βερροπούλου έγραψε για την αγαπημένη της δασκάλα Νικολίτσα Σαγιά:

«Σήμερα είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου και την οφείλω σε εσάς αγαπημένη μου 😍😍😍Σας Ευχαριστώ για όλα είστε ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος γεμάτος με επιτυχίες και χαρά 😍😍😍Σας Ευχαριστώ για όλα που όταν ήμουνα αγχωμένη με τον δικο σας τρόπο με ηρεμουσατε και πάνω από όλα αντεχατε καθημερινότητα την γκρίνια μου 😍😍😍Σας αγαπάω πάρα πολύ είστε η καλύτερη κυρία 😍😍😍Εσείς μου μάθατε πως μέσα από τα λάθη μας μαθαίνουμε 😍😍Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να αναφέρω πως όταν ήταν η ώρα να κάνουμε μάθημα μαζί ανυπομονούσα γιατί το μάθημα μαζί σας είναι καταπληκτικό😍😍😍Όταν έλεγα στην μαμά μου για εσάς έλαμπε το πρόσωπο μου από ευτυχία και ενθουσιασμό😍😍😍Ευχαριστώ για την υπομονή,την τόση αγάπη και το ενδιαφέρον σας κατά την διάρκειά της κάθε χρονιάς που περνούσε😍😍😍Σας αγαπαωω πάρα πολύ και εσάς και την κυρία Γιώτα και την κυρία Χρύσα😍😍😍».