Χορός και διασκέδαση υπό τους ήχους του καρναβαλιού στο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΡΟΥΝΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Για ακόμη μία χρονιά μικροί καρναβαλιστές γέμισαν με φωνές και χαρά το ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της κας Φρούντα Νικολέτας.  Το περασμένο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου διεξήχθη το καθιερωμένο καρναβαλικό πάρτυ του κέντρου και όλοι οι φίλοι, μικροί και μεγάλοι, με τις ιδιαίτερες μεταμφιέσεις τους φαίνεται να διασκέδασαν με όλη τους την ψυχή. Καρναβαλικά τραγούδια, παιχνίδια και πολλά δώρα ήταν στοιχεία που προσέφεραν ένα κλίμα ζωντάνιας και ευχαρίστησης σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης καρναβαλικής μάσκας. Όλα τα παιδιά έχοντας ως όπλο την φαντασία τους καθώς και νερομπογιές και πινέλα ζωγράφισαν την δική τους μάσκα. Κάθε μια ήταν ξεχωριστή με αποτέλεσμα η επιλογή των τριών καλύτερων να αποτελέσει μια δύσκολη διαδικασία για τους κριτές του διαγωνισμού.

Συγχρόνως,  έλαβε χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Ένα τυχερό φλουρί περίμενε τους μικρούς μαθητές του κέντρου. Ωστόσο, έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός πως ένα φλουρί ακόμα βρέθηκε από τους μεγάλους φίλους του κέντρου καθώς μια δεύτερη πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν εκεί παρούσα γι’ αυτούς.

 

Η υπεύθυνη του κέντρου κα Φρούντα Νικολέτα- Λογοθεραπεύτρια μαζί με την διεπιστημονική της ομάδα ευχήθηκαν σε όλους ότι καλύτερο και όμορφο για τη νέα χρονιά και υποσχέθηκαν να μας εκπλήξουν ευχάριστα στο μέλλον με επόμενες εκδηλώσεις τους.