Η πίτα με τα »Αστέρια» Νο 7! ΦΩΤΟ

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του αθλητικού σωματείου Αστέρια Αχαΐας. 

Την εκδήλωση προλόγισε όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όλα τα χρόνια ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Τσάμης Θάνος, παρουσιάζοντας μέσα από μια αναδρομή στον βιντεο προβολέα τα τεκτενόμενα της χρονιάς για το σύλλογο, το όραμα, την φιλοσοφία, την παρουσία του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα, επιτυχίες, διακρίσεις, κοινωνικό πρόγραμμα και άλλες αναφορές σχετικά με την χρονιά που έτρεξε. Στο πάνελ βρίσκονταν η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος των Αστεριών Αχαϊας Ασπασία Καγκελάρη, το τεχνικό team Χρήστος Σαράντης, Ράνια Πανουτσοπούλου, Αλέξανδρος Λυκούδης και ο Γεν. Αρχηγός Δημήτρης Μπαρμπούνης.

Μεταξύ άλλων μίλησαν οι Χρήστος Σαράντης(ιδρυτής), Ασπασία Καγκελάρη(πρόεδρος), ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων & Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας και Εκκλησίας Ξενοφώντας Μπαχράς. Οι πρόεδροι μείζονος Αντιπολίτευσης Δ. Γκοτσούλιας και ελάσσονος Παναγιώτης Κουνάβης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης Νίκος Τσώκος.

 

 

Βραβεύσεις

Η διοίκηση των Αστεριών Αχαΐας βράβευσε για την άριστη συνεργασία της με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου που ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα, τον Πρόεδρο Ξενοφώντα Μπαχρά ο οποίος με τη σειρά του μίλησε στους προσκεκλυμένους και ανέφερε τα εξής:

«Η επιτυχία του σωματείου Αστέρια όπως και των άλλων σωματείων της περιοχής μας που απασχολούνται με αθλήματα κλειστού Γυμναστηρίου, είναι το ίδιο το γήπεδο!!!. Αυτό το στολίδι πρέπει να προσέξουμε γιατί μας έβγαλε από την αφάνεια στις Εθνικές Κατηγορίες, Πρωταγωνιστές στα τοπικά Πρωταθλήματα και υπάρχει συνέχεια. Το συγκεκριμένο γυμναστήριο μαζί με το μικρό βοηθητικό του Σχολικού Συγκροτήματος του Γυμνασίου Κάτω Αχαΐας είναι τα όπλα για το καλύτερο μέλλον όλων των συλλόγων».