ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018: Οι «ήρωες» και οι ομορφιές του βυθού το φετινό θέμα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου! Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν; ΦΩΤΟ

 
 

Καρναβάλι για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο φέτος είναι: 

«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετέχουμε στο Καρναβάλι των Μικρών στη Πάτρα και στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι. Τίτλος του πληρώματος μας «Οι ομορφιές του βυθού». Οι στολές μας είναι οι χαρακτήρες από την ταινία «Ψάχνοντας τη Ντόρι».

Έτσι λοιπόν θα ντυθούμε Νέμο, Ντόρι και Χανκ το εφταπόδι. Ο Νέμο ήταν ένα ψαράκι που το ένα του πτερύγιο ήταν πιο μικρό από το άλλο, η Ντόρι ήταν το ξεχασιάρικο ψαράκι που έπασχε από «προσωρινή απώλεια μνήμης» και ο Χανκ ήταν ένα εφταπόδι, αφού είχε χάσει ένα πλοκάμι. Τι κοινό έχουν όλα αυτά; Αν και όλα τους πλάσματα του βυθού, είναι όλα τους πλάσματα με διαφορετικές «αναπηρίες», που όμως παρά τις δυσκολίες και τις «ειδικές ανάγκες» κατάφεραν τόσα πολλά. Διέσχισαν ωκεανούς, τα έβαλαν με τρομερά θαλάσσια πλάσματα, δραπέτευσαν από ενυδρεία και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι το κάθε ένα από αυτά είχε και μια «αναπηρία, που όμως ποτέ δε στάθηκε εμπόδιο στον στόχο που είχαν θέσει.

Η φετινή μας συμμετοχή στόχο έχει να αναδείξει ότι όλοι μας είμαστε ίδιοι όμως και τόσο διαφορετικοί, όλοι μας είμαστε ισότιμα μέλη του κοινωνικού συνόλου και ότι η αναπηρία, σε όποια της μορφή, δεν μας εμποδίζει να καταφέρουμε ότι βάλουμε στόχο. Άλλωστε τα παιδιά μας, οι δικοί μας ήρωες, το αποδεικνύουν κάθε μέρα αυτό.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γίνουμε όλοι μία παρέα και να περάσουμε όμορφα με τα παιδάκια μας και αυτό το καρναβάλι.

Εγγραφές 16/01 – 31/01. Θα τηρηθεί αυστηρά το χρονικό περιθώριο των εγγραφών και δεν θα μπορούμε να δεχτούμε εγγραφές μετά τις 31/01.

Πληροφορίες & εγγραφές : Αφήστε το μήνυμα σας με τα στοιχεία επικοινωνίας στη σελίδα μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ:

ΑΧΑΓΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018