Κάτω Αχαΐα: Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να γίνει κάτι; Νέο ατύχημα «κατεβάζει» τη βιτρίνα καταστήματος οπτικών του Νίκου Ιατρού – ΦΩΤΟ

 
 

Νέο ατύχημα στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας. Πάλι στην… πολύπαθη συμβολή των οδών Πατρών – Πύργου και Αγίου Ιωάννου. Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα. Την επόμενη φορά όμως; Και αυτή τη φορά την «πλήρωσε» το κατάστημα οπτικών του Νίκου Ιατρού. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στη βιτρίνα και την «κατέβασε». 

Ο Νίκος Ιατρού, ιδιοκτήτης της επιχείρησης αναγκάστηκε να αλλάξει και πάλι την πρόσοψη. Νέα ζημιά για το μαγαζί και μάλιστα μέσα στις μέρες των γιορτών. 

Στο συγκεκριμένο σημείο, στη συμβολή δηλαδή των οδών Πατρών – Πύργου και Αράξου, έχουμε δει πολλά αυτοκίνητα να «καρφώνονται» στα κολονάκια που έχει βάλει ο δήμος, σε καλαθάκια απορριμμάτων, φωτιστικά σώματα… Την επόμενη; Ποιος θα την «πληρώσει»; Ελπίζουμε κανείς. Όμως άμεσα θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Να τοποθετηθούν παλλόμενα σήματα; (Γιατί στοπ υπάρχουν). Να μπουν κολονάκια; Ας γίνει λοιπόν άμεσα μια μελέτη και παρέμβαση από τους αρμόδιους μηχανισμούς και εμπλεκόμενες υπηρεσίες .

φωτογραφίες Κώστας Παυλίδης