«Οργασμός» έργων στη δυτική Αχαΐα – «Στρώνεται» ο παραλιακός δρόμος των Νιφορείκων – Ποια χωριά είναι στη λίστα

Έργα σε τέσσερα χωριά αναμένεται να κάνει ο δήμος δυτικής Αχαΐας. Πρόκειται για τις περιοχές Μιχόι, Βελιτσές, Νιφορέικα και Περιστέρα.

Μάλιστα στα δύο τελευταία, αναμένεται να γίνουν εργασίες σε κατεστραμμένους δρόμους, όπως ο επαρχιακός δρόμος προς την παραλία Νιφορείκων, αλά και αυτός στην παλαιά Περιστέρα στην περιοχή της Ωλενίας. Για όλες τις εργασίες, η Οικονομική Επιτροπή θα συζητήσει αύριο την απ ευθείας ανάθεση, ενώ η τελική έγκριση θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα, στην ατζέντα των θεμάτων της αυριανής συνεδρίασης περιλαμβάνονται επίσης και: Αναπροσαρμογή ή μη των Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού και η αναπροσαρμογή ή μη του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.).

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής θα γίνει αύριο  Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 13:30΄στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αναπροσαρμογή ή μη των Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για το έτος 2017.
  2. Αναπροσαρμογή ή μη του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (Τ.Α.Π.) του Δήμου Δυτικής Αχαΐας για το έτος 2017.
  3. Έγκριση δαπανών και διάθεση σχετικών πιστώσεων εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2017.
  4. Έγκριση της τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Δήμου (γ΄ τρίμηνο 2017).
  5. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απ’ ευθείας ανάθεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΜΙΧΟΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΟΥ».
  6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απ’ ευθείας ανάθεση του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΕΛΙΤΣΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΟΥ».
  7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απ’ ευθείας ανάθεση του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΙΦΟΡΑΙΙΚΩΝ».
  8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης και απ’ ευθείας ανάθεση του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ Δ.Ε. ΩΛΕΝΙΑΣ».
  9. Διάθεσης πίστωσης για την υπηρεσία με τίτλο: «Αμοιβές τεχνικών για εργασίες επικαιροποίησης σχεδίων θεσμοθετημένων ορίων οικισμών δήμου».

(αρχείο η φωτογραφία εξωφύλλου)