Η κούκλα Ιωάννα Αθανασοπούλου στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»! Τί μας αποκαλύπτει για τη συμμετοχή της – Χόρευε μαζί της και ο Τανιμανίδης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξετρέλανε τους κριτές η δική μας Ιωάννα Αθανασοπούλου στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Η κούκλα χορεύτρια συμμετείχε στο δημοφιλές show περνώντας την πρώτη και τη δεύτερη οντισιόν. Δεν κατάφερε όμως να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια, αλλά η εντύπωση που άφησε ήταν η καλύτερη! Ενθουσίασε τους κριτές, ενώ όπως μας αποκάλυψε η ίδια, κατά τη διάρκεια του χορού της, χόρευε από τη θέση του κριτή και ο Σάκης Τανιμανίδης!

Άλλωστε η Ιωάννα, κόρη του Γιώργου Αθανασόπουλου και της Αθανασίας Τσώκου, σπουδάζει χορό και μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε μεγάλους διαγωνισμούς, αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις και πρώτες θέσεις. Είναι η αγάπη της και το όνειρό της. Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ήταν απλά μια εμπειρία, ένα σκαλί για την Ιωάννα για να ανέβει ψηλά, εκεί που θέλει!

«Στην πρώτη οντισιόν χόρεψα οριεντάλ και μου είπαν για τη δεύτερη να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό, έναν Αφρικάνικο χορό. Τους άρεσε πολύ αυτό που τους παρουσίασα, το ντύσιμο και το βάψιμό μου. Όλοι μου είπαν τα καλύτερα και να μη σταματήσω ποτέ να το κάνω. Δεν κατάφερα όμως να περάσω στην επόμενη φάση. Δεν πειράζει. Η εμπειρία για μένα ήταν μοναδική, ξεχωριστή και μου άρεσε πολύ, που άκουσα τόσο καλά λόγια από τους κριτές». H Ιωάννα θέλει επίσης να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη δασκάλα της Νικόλ Τζαβέλα της σχολής Royal Dance Art στην Πάτρα, για την πολύτιμη βοήθειά της. 

Όσο για τους κριτές; «Όλοι ήταν πολύ καλοί και φιλικοί μαζί μου. Αλλά ο Τανιμανίδης ήταν πιο εκδηλωτικός Την ώρα που χόρευα, χόρευε κι αυτός!», μας αποκαλύπτει η Ιωάννα και συμπληρώνει ότι είχε λίγο άγχος πριν ανέβει στη σκηνή. Όταν όμως ανέβηκε ήταν πολύ χαλαρή, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της από άλλους διαγωνισμούς.

Στο όμορφο αυτό «ταξίδι» εμπειρίας της Ιωάννας, τη συνόδευε επίσης και ο Θείος της Νίκος Τσώκος ενώ τα ξαδέρφια της ήταν εκεί με πανό να τη στηρίξουν!!! Υπερήφανος για την ανιψιά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης έγραψε: «Σημασία έχει το ταξίδι Ιωάννα μου!».

Το επεισόδιο του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με τη συμμετοχή της Ιωάννας θα προβληθεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα.

Β.Α.