Σε εξέλιξη η φωτιά στον Άγιο Αθανάσιο – Σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις μην πλησιάσει τα καύσιμα του ΚΕΑ! Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
 

ΝΕΟΤΕΡΑ

Οι νέες φωτιές (τρεις εστίες στην Κρήνη) είχε ως αποτέλεσμα τη διάσπαση των δυνάμεων της πυροσβεστικής αφήνοντας το μέτωπο της δυτικής Αχαΐας στην περιοχή Γιαννισκαρίου (Θέση Άγιος Αθανάσιος) χωρίς εναέρια μέσα. Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη. Χρειάζεται προσοχή όμως λόγω των εγκαταστάσεων καυσίμων ΚΕΑ που βρίσκονται στο σημείο. Παραμένουν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις της ΠΥ, εθελοντές του ΣΕΔΙΠ και ο δήμος. Στο σημείο βρίσκεται επίσης ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Ραυτακόπουλος και ο πρόεδρος της ΤΚ Θ. Μαρινόπουλος. 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ:

ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Νεότερη Ενημέρωση 15.00: Δασική έκταση κατακαίει η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα στο Γιαννισκάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του DYTIKANEA.GR, το έργο των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων θα ενισχύσουν δυο αεροσκάφη τύπου καναντέρ που κατευθύνονται στο σημείο.

Οι πυκνοί καπνοί της πυρκαγιάς είναι ορατοί ακόμη και στην περιοχή των Σαγεϊκων.


Πρώτη Ενημέρωση 14.51: Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στο Γιαννισκάρι της Δυτικής Αχαΐας.

Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες του dytikanea.gr, επιχειρούν 12 άνδρες με 6 οχήματα και πεζοπόρο τμήμα επτά ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Γιανισκάρι-Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής