Μπαρμπούνης, Λάτση, Μητροπούλου επιστρέφουν στα Αστέρια! ΦΩΤΟ

Ο Dimitris Barbounis στα ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ. Μετά την απουσία 2 ετών λόγο οικογενειακών και επαγγελματιών υποχρεώσεων το ιδρυτικό μέλος και προπονητής Δημήτρης Μπαρμπουνης επιστρέφει!!! 
Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Εθνικών κατηγοριών με Δάφνη, Δημόκριτο, της Ολυμπιάδας της Παναχαϊκής και άλλων ομάδων καθώς επίσης και διπλωματούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης με εμπειρία σε αρκετές ομάδες επιστρέφει στα Αστέρια και πλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του διοικητικά ως team manager δίπλα στο Χρήστο Σαράντη.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ Καλώς όρισες!!!

Βάσια Μητροπούλου!!! Ένα Αστέρι επιστρέφει!!!

Μετά απο την επιτυχημένη πορεία σε ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. και ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Α.Σ. η Βάσια επιστρέφει στην ομάδα βόλευ του τόπου της όπου ξεκίνησε μετα την απουσία τριών χρόνων με σκοπό να βοήθησει τις Νεάνιδες στο Νέο μας Πρωτάθλημα αλλά και να κερδίσει χρόνο για την προετοιμασία στις σχολικές τις υποχρεώσεις.

Βάσια καλώς ήρθες στα ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!
Βάσια Μητροπούλου

Δέσποινα Λάτση!!! Ένα Αστέρι επιστρέφει!!!

Μετά το μεγάλο της άλμα στην Παναχαϊκη Γ.Ε. και τις παραστάσεις που κέρδισε απο την γυναικεία ομάδα του ιστορικού συλλόγου της Πάτρας η Δέσποινα επιστρέφει στην ομάδα βόλευ του τόπου της όπου ξεκίνησε, με σκοπό να βοήθησει τις Νεάνιδες στο Νέο μας Πρωτάθλημα αλλά και να κερδίσει χρόνο για την προετοιμασία στις σχολικές τις υποχρεώσεις.

Δέσποινα καλώς ήρθες στα ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!