Έχασε ο Αχαϊκός από τον Προμηθέα (51-71) αλλά «μίλησε» η ψυχή – Προπονητής και παίκτες δεν εγκαταλείπουν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

AXAIKOS - PROMHTHEAS 1 Με σκορ 51-71 έχασε ο Αχαϊκός από τον Προμηθέα σε έναν αγώνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας. Αλλά η είδηση δεν φαίνεται να είναι η ήττα, αφού η ομάδα έχει δείξει ότι δεν μπορεί να τραβήξει «κουπί» στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. Η είδηση ήταν η παρουσία του coach Δημήτρη Μητρόπουλου στον πάγκο της ομάδας!

Ο Δημήτρης Μητρόπουλος, διέψευσε απόψε κάθε πληροφορία που τον ήθελε να αποχωρεί από την ομάδα.

Σε ότι αφορά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Αχαϊκού, μην ξεχνάμε ότι οι δημόσιες δηλώσεις του, είχαν στρώσει το «χαλί» για μια τέτοια εξέλιξη. Φαίνεται όμως τελικά, ότι «μίλησε» η καρδιά του πρώην παίκτη της Αχαγιάς 82 και γνωστού επιχειρηματία της Κάτω Αχαΐας.

Μην ξεχνάμε ότι ο Μητρόπουλος «γέννησε» την ομάδα του Αχαϊκού, η οποία μάλλον οικογένεια θυμίζει, παρά απρόσωπες μονάδες που συνθέτουν μια αθλητική ομάδα. Προπονητής και παίκτες λοιπόν στις θέσεις τους, το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας. Η εμφάνιση ήταν απογοητευτική και το σκορ βαρύ. Φαίνεται ότι η ομάδα δεν θα εγκαταλείψει τα … «όπλα» τόσο εύκολα, αν και η κατηγορία που έχει επιλέξει δεν είναι στα μέτρα της.

AXAIKOS - PROMHTHEAS 5

AXAIKOS - PROMHTHEAS 4

AXAIKOS - PROMHTHEAS 3

AXAIKOS - PROMHTHEAS 2

AXAIKOS - PROMHTHEAS 1