Σύλλογος Γονέων Αλισσού: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων που διοργάνωσε ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων νηπιαγωγείου Κάτω Αλισσου και δημοτικού σχολείου Αλισσου.

«Ένα μεγάλο ευχαριστω! Το εγχείρημα πέτυχε και ήσασταν ολοι εκει!!!! Ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων Καμινίων, με τα 2 τμήματά του, το σύλλογο γονέων 3ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας,τη χορευτική ομάδα γαϊτανάκι απο τα Γιουλεϊκα, τον εκπολιτιστικό σύλλογο Γομοστου και τέλος τα δυο τμήματα του συλλόγου μας, για το χορευτικό υπερθέαμα που παρουσίασαν.
Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορα στο δήμο μας και σκοπός μας ειναι να έχει απήχηση στην περιοχή καθώς και χρονική διάρκεια. Να προβάλλει χορούς της πατρίδας μας και να μυήσει ακόμα περισσότερα παιδια στην εκμάθηση τους.
Ευχαριστούμε τους 3 εκπολιτιστικους συλλόγους του Αλισσου που ήταν δίπλα μας όλη τη σχολική χρόνια και παρόντες στην χθεσινή εκδήλωση.
Ο κατάλογος όσων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειναι μεγάλος…..Δημήτρης Μπαρμπουνης (πρόεδρος Πειρου), Αργυρω Ρατσου(πρόεδρος Ενότητα), Καρύδας Φώτης και Καραβοτας Κώστας (ΕΣΚΑ), ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΧΡΑΣ( πρόεδρος ΟΤΑΔ, υπεύθυνος δήμου στον τομέα παιδείας) την προεδρο Κάτω Αλισσου Θεώνη Κελαμη, τον ιερέα μας, Πατερ αλεξανδρος λαθουρος, τους προέδρους των συλλόγων γονέων 1ου, 2ου και 3ου δημοτικού αντίστοιχα, Αφροδιτη Νταλαπα ,Χρήστος ΣταματάκηςΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, τον προεδρο του συλλόγου γονέων Καμινίων Ανδρέα Πουλιδα, τον κύριο Νίκος Κόκκαλης(του προηγούμενου συλλόγου Καμινίων), τον προεδρο του εκπολιτιστικού συλλόγου Γομοστου Ανδρέα Νιφορα , την κυρία Ροδία Καραμπελια(προεδρο του συλλόγου Πάλεια Κάτω Αχα’ί’α) τον κύριο Παναγιώτη Βουκελάτο(προεδρο της ενωσης γονέων δήμου δυτικης αχαιας ), τον διευθυντή του 1ου δημοτικού Κάτω Αχαΐας κύριο Στέφανο Στεφανοπουλο, τη διευθύντρια του νηπιαγωγείου μας, Μαρίνα Σωτηροπουλου,τους χοροδιδάσκαλους Ελενη Μικέ (Καμινια) , Λυδια Πανταζοπούλου (γαϊτανάκι), Έλενα Λαμπροπούλου (Γομοστο), Λια Δρίβα (3ο δημοτικό) Το μεγαλύτερο ευχαριστω, μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μας… στο δικό μας χοροδιδάσκαλο, κύριο Θεόδωρο Γιαννακοπουλο (Giannakopoulos Theodore) για την υπομονη, την επιμονή και τις άριστες χορευτικές γνώσεις που μεταφέρει εδώ και 2 χρόνια στα παιδια μας… χωρίς την συμβολή του, η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να στηθεί..Ευχαριστούμε όλους όσους παρακολουθήσατε την εκδήλωση, τους γονείς που στηρίζετε τις χορευτικές μας ομάδες με τα παιδια σας,και τέλος όλους όσους συμμετείχατε στην πλαισίωση του τεράστιου μπουφέ εδεσμάτων, καθώς ολοι οι σύλλογοι ανταποκριθήκατε στην πρόσκληση και φέρατε πλήθος λιχουδιών για μικρούς και μεγάλους!!!!!!!
Ευχόμαστε σε όλους , καλή αντάμωση στη 2η συνάντηση παιδικών χορευτικών τμημάτων», γράφει η πρόεδρος του συλλόγου και αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Αργυρώ Λοτσάρη.
(Φωτογράφηση Λευτέρης Στεφανιδης Lefteris Stefanidis )