Σύλλογος Διδασκόντων Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κάτω Αχαΐας: «Το χειροκρότημα ζεστό και η συγκίνηση μεγάλη»

«Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο των σχολείων μας, πραγματοποιήθηκε η κοινή καλοκαιρινή μας γιορτή, πάντα παρέα με τους «γείτονες» μας – το 2ο Δημοτικό σχολείο Κάτω Αχαΐας». 

Μας ενημερώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων Ειδικού Δημοτικού και Ειδικού Νηπιαγωγείου Κάτω Αχαΐας. Και συνεχίζει:

«Μια όμορφη, ιδιαίτερη και δημιουργική χρονιά έφτασε στο τέλος της με το καλύτερο και πιο αισιόδοξο τρόπο. Το αποτέλεσμα της δουλειάς των παιδιών ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και η συγκίνηση μεγάλη. Τα θετικά σχόλια και η ανταπόκριση του κόσμου ξεχωριστή.

Τα παιδιά του σχολείου μας χόρεψαν, τραγούδησαν και είπαν ποιήματα σε μια γιορτή που το θέμα της ήταν «Ταξίδι σε μαγικά νησιά». Το χειροκρότημα ζεστό και η συγκίνηση μεγάλη.

Η γιορτή μας είχε άλλη μια ξεχωριστή στιγμή καθώς φέτος αποφοίτησε ο πρώτος μαθητής, από την ίδρυση του σχολείου μας. Στο τέλος της γιορτής μας, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας απένειμε αναμνηστικό και δώρο στον πρώτο απόφοιτο του σχολείου μας. Του ευχόμαστε καλή πρόοδο στο «μεγάλο» σχολείο και ελπίζουμε να θυμάται το σχολείο μας με αγάπη.

Στο τέλος της γιορτής μας, μικροί και μεγάλοι απολαύσαμε υπέροχα γλυκά και δροσερά αναψυκτικά, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, τους οποίους κι ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε επίσης και τους «γείτονες» μας, το Σύλλογο Διδασκόντων, τους μαθητές, γονείς και το Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού, για την άψογη συνεργασία όλη τη χρονιά. Η στήριξη σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για ακόμα πιο όμορφες στιγμές. Καλό Καλοκαίρι».