Υπερσύγχρονο ελαστικό δάπεδο στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας! Μεταξύ των τυχερών σχολείων που κληρώθηκαν!

 
 

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ECOELASTIKA A.E. η κλήρωση των τυχερών σχολείων για το 2017, παρουσία συμβολαιογράφου.

Μεταξύ των τυχερών σχολείων που κληρώθηκαν είναι και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας! Μην ξεχνάμε ότι το Ειδικό Δημοτικό φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, συνεπώς πρόκειται να ωφεληθούν και τα δύο σχολεία!

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ » ΝΙΚΗΤΕΣ

 1. 3ο Δημοτικό Σχολείο Γυθείου Και Νηπιαγωγείο Μαυροβούνιου
 2. 1o 2/Θ Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου – Αμύνταιο – Φλώρινα
 3. 1ο Νηπιαγωγείο Ζαγοράς – Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου
 4. Νηπιαγωγείο Μεταξάδων – Διδυμότειχο
 5. 2/Θεσιο Μ/Κο Σχολείο Οργάνη Αρριανών – Ροδοπης

ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ » οι ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

 1. 2o Νηπιαγωγείο Νυδριού – Περιγιάλι – Λευκάδα
 2. 4ο Νηπιαγωγείο Σερβίων – Κοζάνης
 3. Νηπιαγωγείο Κουτσελιού Ιωαννίνων
 4. Νηπιαγωγείο Δημοτικό Κατάκολου – Ηλεία
 5. Παιδικός Σταθμός Νοσοκομείου Ρόδου

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ » ΝΙΚΗΤΕΣ

 1. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης
 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κάτω Αχαΐας Κάτω Αχαΐα – Δήμος Δυτικής Αχαΐας – Νομός Αχαΐας

ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ » οι ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

 1. 1ο Ειδικό Δημοτικό Κ Νηπιαγωγείο Δράμα
 2. Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Και Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου Κρήτης

Βασική προϋπόθεση για τη άμεση κατασκευή των ελαστικών δαπέδων ασφαλείας από την Ecoelastika, τα σχολεία που κέρδισαν θα πρέπει να προσκομίσουν:

 1. Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας με το σχολείο, όνομα διευθυντή, διεύθυνση, τηλέφωνο, email.
 2. Έγγραφη αποδοχή από τη διεύθυνση του σχολείου με κοινοποίηση στον αρμόδιο Δήμο.
 3. Φωτογραφικό υλικό και τοπογραφικό του συγκεκριμένου τμήματος του αύλειου χώρου που θα γίνει η κατασκευή, με επιπλέον στοιχεία για τα τετραγωνικά μέτρα στα οποία θα γίνει το έργο.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατασκευή αποτελεί η σχετική έγκριση από την οικονομική επιτροπή και την σχολική επιτροπή του Δήμου που ανήκει το σχολείο.
 • Τα παραπάνω στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στο email i_alexopoulou@ecoelastika.gr, υπόψη της Υπεύθ. Επικοινωνίας κα Ιωάννας Αλεξοπούλου, το αργότερο έως 10-7-2017
 • Στην περίπτωση που κάποιο από τα σχολεία που κέρδισαν δεν επικοινωνήσει έως τις 10-7-2017 ή δεν καταθέσει τα ανωτέρω έως τις 21-7-2016 θα αποκλεισθεί και τη θέση του θα πάρει το πρώτο από τα επιλαχόντα όπου θα ακολουθηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ποια είναι η απαραίτητη υποδομή από μέρους του σχολείου προκειμένου να είναι υλοποιήσιμη η τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα;

Η ECOELASTIKA αναλαμβάνει την κατασκευή – τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα ασφαλείας (υπό την μορφή χυτού υλικού ή πλακιδίων) μόνο σε επιφάνειες οι οποίες αποτελούν κατάλληλο υπόστρωμα με τις ενδεδειγμένες κλίσεις για τη φυσική απορροή των υδάτων. Η κατασκευή του υποστρώματος όπως και κάθε τυχόν συναφής εργασία, απαραίτητη για την επίτευξη κατάλληλης επιφανείας, δεν αποτελεί υποχρέωση της ECOELASTIKA αλλά του αντιστοίχου φορέα.

Σημειώσεις

 1. Η υλοποίηση κατασκευής των ταπήτων ασφαλείας στους αύλειους χώρους των σχολείων θα ξεκινήσει άμεσα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να ορισθεί υπεύθυνος από το Δήμο ή και από το σχολείο ώστε να συντονισθεί από κοινού με την ecoelastika η κατασκευή του τάπητα ασφαλείας.