Gourmet νερό! Με αυτή τη συνταγή, δίνουμε μια σούπερ δυναμωτική διάσταση!!!

 
 

Κι όμως ίσως ένα «αδιάφορο» ποτήρι νερό μπορεί να αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον & μία πιο gourmet γεύση, ενώ παράλληλα προσφέρει  αποτοξινωτικές ιδιότητες.

Με αυτή την συνταγή, δίνουμε μια σούπερ δυναμωτική διάσταση λοιπόν σε ένα απλό ποτήρι νερό ….  και λέμε το «νερό – νεράκι»!

 
Υλικά

 

4 λίτρα νερό σε θερμοκρασία δωματίου

 

1 λεμόνι με τη φλούδα του, καλά πλυμένο, κομμένο σε φέτες

 

1 γκρέιπ φρουτ με τη φλούδα του, καλά πλυμένο, κομμένο σε φέτες

 

1 πορτοκάλι με τη φλούδα του, καλά πλυμένο, κομμένο σε φέτες

 

1 ροδάκινο με την φλούδα του, καλά πλυμένο κομμένο σε φέτες
4 κ.σ ανάμεικτα μούρα – σμέουρα – μύρτιλα – κεράσια
1/2 κ.γ τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
1 κ.γ μέλι
μερικά φύλλα δεντρολίβανο ή δυόσμο
Ετοιμασία 
Ρίχνω τα φρούτα, το μέλι & τα μυρωδικά σε ένα μεγάλο
 γυάλινο δοχείο που να κλείνει ερμητικά!
Γεμίζω με το νερό και βάζω το δοχείο στο ψυγείο για 4-5 ώρες.
Σερβίρω σε ποτήρια με θρυμματισμένο πάγο γαρνίροντας με φλούδα
από πορτοκάλι ή λεμόνι ή φρέσκο δυόσμο!

 

* Η ένταση των γεύσεων στο αποτέλεσμα – εκτός από το χρόνο παραμονής 
των υλικών στο νερό – εξαρτάται από τα προσωπικά σας γούστα, 
οπότε μη φοβηθείτε να προσαρμόσετε τις ποσότητες και τα  υλικά.

 

Καλή επιτυχία!