Πάτρα: Γκολ της Παναχαϊκής στο 80′ μειώνει το σκορ σε 1-2 με την ΑΕΚ – «Φωτιά» στο στάδιο από τους οπαδούς των γηπεδούχων

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΑΕΚ 3Γκολ στο 80′ πέτυχε η Παναχαϊκή με τον Κατιάγκα να σκοράρει και να μειώνει σε 1-2 στον αγώνα με την ΑΕΚ που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Φωτιά» πήρε η εξέδρα με τους οπαδούς της γηπεδούχου.

——

Νωρίτερα

Με σοβαρό επεισόδιο έληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ που φιλοξενείται στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Με σκορ 0-2 οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια.

Νωρίτερα ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής κ. Τσιριμπής επιτέθηκε στον επόπτη του αγώνα. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρυνθεί ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής.

Στο στάδιο βρίσκονται περίπου 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ. Οι κερκίδες πήραν φωτιά στα δύο γκολ της ομάδας τους. Στον αντίποδα οι δυσαρεστημένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, αποδοκίμασαν τους παίκτες και τον πάγκο κατά την αποχώρησή τους προς στα αποδυτήρια στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

——–

Νωρίτερα

Στο 31 το γκολ του Πλατέλλα κάνει το σκορ 0-2 στον αγώνα Παναχαϊκή – ΑΕΚ που γίνεται αυτή την ώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Συνεχίζεται η προσπάθεια μερικών οπαδών να μπουν στο στάδιο χωρίς εισιτήριο. 

———–

Νωρίτερα

Μόλις στο 3ο λεπτό και η ΑΕΚ προηγείται της Παναχαϊκής με 1-0. Το γκολ πέτυχε μετά από πέναλτι ο Ντακόλ.

Ο αγώνας Παναχαϊκή – ΑΕΚ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, μέσα σε ένα θερμό κλίμα από την πλευρά των οπαδών.

Δέκα διμοιρίες ΜΑΤ έχουν παραταχθεί πέριξ του γηπέδου.

Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας περίπου 50 νεαροί επιχείρησαν να μπουν από τη βόρεια πλευρά του Παμπελοποννησιακού σταδίου (Σεφέρη), χωρίς εισιτήριο. Άνδρες της αστυνομίας τους απομάκρυναν.