Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σαγιά Νικολίτσα: Η καλύτερη επιλογή για την εκπαίδευση των παιδιών σας – Νέα ιστοσελίδα – Νέες παροχές

Νέα πλήρης ιστοστελίδα ετοιμάζεται και ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σαγιά Νικολίτσα στο Ριόλο Αχαΐας. 
Στην νέα επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των παιδιών τους, τις εξετάσεις, τα αποτελέσματα, τις μεθόδους και πολύ σύντομα στο site του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σαγιά Νικολίτσα θα υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες και αρχεία για όλους τους μαθητές απ όλες τις τάξεις!
Όπως μας εξηγεί η κ. Σαγιά μέσα από την σελίδα του κέντρου: «Αυτό που πρέπει να αποφεύγει κάθε οικογένεια είναι να ξοδεύονται περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει για την εκμάθηση των Ξένων Γλωσσών. Η επιλογή ενός Κέντρου Ξένων Γλωσσών που να πληροί τις σωστές προϋποθέσεις εκμάθησης αποτελεί αναμφίβολα την πιο επιτυχημένη, ουσιαστική και προσιτή επιλογή. Γιατί η εγγυημένη και σωστή εκμάθηση μιας γλώσσας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και ακριβή. Γι’ αυτό, αν είστε γονιός, φροντίστε η επιλογή σας να είναι ορθολογική, να μην βασίζεται σε υπερ-υποσχέσεις, να είναι ανάλογη του εισοδήματος σας και να σας συμφέρει οικονομικά χωρίς να κάνετε παράλληλα υποχωρήσεις στην ποιότητα των σπουδών που αφορούν το παιδί σας».
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ