Σύλλογος Γομοστού: Οικογενειακή και ζεστή η εκδήλωση για την κοπή της πίτας – Ποιος κέρδισε το φλουρί – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
 
Ευκαιρία για μια ζεστή και φιλική κουβέντα μεταξύ των μελών του συλλόγου, φίλων, υποστηρικτών αλλά και κατοίκων του χωριού, ήταν η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γομοστού το πρωί των Θεοφανείων.
Η μικρή εκδήλωση έγινε στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού. Αρχικά ο πρόεδρος Ανδρέας Νιφόρας καλωσορίζοντας τον κόσμο, αναφέρθηκε στον απολογισμό της 3ετίας ενόψει της λήξης της θητείας του διοικητικού συμβουλίου τον Μάιο.
Επίσης αναφέρθηκε στις επόμενες δράσεις του συλλόγου, τα σχέδια για το μέλλον ενώ ευχαρίστησε το χωριό και τους εθελοντές που στηρίζουν εδώ και τρία χρόνια τον σύλλογο.
Ο πρόεδρος παράλληλα, υπενθύμισε την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου τον Αποκριάτικο χορό στις 11 Φεβρουαρίου για την οποία ο σύλλογος ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις! 
Τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν και στον οικονομικό απολογισμό του συλλόγου ενώ ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος για την προσφορά του συλλόγου στο χωριό και τις δυνατότητες που έχει να διεκδικήσει καλύτερη ποιότητα ζωής.
Στο τέλος της γιορτής, ο σύλλογος κλήρωσε την τηλεόραση από την Χριστουγεννιάτικη λοταρία την οποία κέρδισε ο Κωσταντίνος Τζούνης. Το φλουρί της πίτας έτυχε στη μικρή Πάολα Πετρίτη στην οποία ο σύλλογος της έκανε δώρο μια εικόνα της Παναγίας. 
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ dytikanea.gr