Πέτρος Αγγελόπουλος: Ένας Αχαγιώτης γράφει τον ύμνο της Αχαϊκής! Αυτοί είναι οι πρώτοι στίχοι λίγο πριν «βγουν» από το στούντιο!

 
 

Ένας Αχαγιώτης με συνέπεια και ήθος! Ένα παιδί από τον τόπο μας, που ξεχωρίζει για τη δουλειά του, δέχθηκε με αγάπη να γράψει τον ύμνο της Αχαϊκής.  

Ο Αχαγιώτης στιχουργός, δέχθηκε την πρόταση που του έγινε και απευθύνει ένα «Μεγάλο ευχαριστώ στην Κάτω Αχαΐα, στους Ισοβίτες, στους συμπολίτες μου, στην ομάδα, στην διοίκηση, στους παίκτες, που μου έκαναν την τιμή και μου ζήτησαν να γράψω τον ύμνο της ομάδας της πόλης μας». 

Όπως λέει ο Πέτρος Αγγελόπουλος στο dytikanea.gr. το τραγούδι της ιστορικής ομάδας του τόπου του, δεν είναι έτοιμο ακόμα. Αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου πέντε ημέρες. Για τον ίδιο έχει ιδιαίτερη σημασία και δηλώνει πολύ χαρούμενος που ο ύμνος της κιτρινόμαυρης θεάς θα φέρει την υπογραφή του. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μουσική και η ερμηνεία ανήκουν σε δύο επίσης αξιόλογους νέους τον Γιώργο Γιαννικόπουλο και τον Γιώργο Μακρίδη. Η ηχογράφηση γίνεται στο στούντιο Orange. 
Ο Πέτρος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει στο dytikanea.gr, μερικούς από τους στίχους του ύμνου:

«Το 1920 ιδρύθηκες, στις λαμαρίνες αγωνίστηκες

και στα φανάρια ανηφορίζαμε

να δούμε Αγγελόπουλο και τον Βασιλόγιαννη

τον Μητρόπουλο τα άλλα τα παιδιά

που σε κάνανε μεγάλη κιτρινόμαυρη θεά…»

petros-aggelopoylos

Ο Αχαγιώτης στιχουργός έχει γράψει επίσης το τραγούδι του Θάνου Πετρέλη «Μαζί δεν κάνουμε», σε συνεργασία με τον Χάρη Γαλανό, ενώ μουσική υπογράφει ο Θάνος Πετρέλης μαζί με τον Θάνο Μπαντούνα.

Αυτή την εποχή ο Αχαγιώτης στιχουργός ετοιμάζει και άλλα πράγματα. Έχει ήδη δώσει στίχους στην Γιώτα Γρίβα ενώ έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Μάκη Τσίκο.