Την Πέμπτη η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ1 Κατηγορίας – Ποιες ομάδες συμμετέχουν

 
 
Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου (6.30μ.μ.) στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η θα γίνει η κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ1 Κατηγορίας. Στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εξής ομάδες: Ιωνικός Πατρών, ΑΕ Προαστείου, Σοπωτό, Κένταυρος, Καλάβρυτα, Ερμής, Ψηλαλώνια, Αγιος Δημήτριος, Επίδες Πάτρας, Ροϊτικα, ΑΓΣ Στρουσίου, ABC/Προοδευτική, Κρόνος Στρεφίου, Αρης Σουδενεϊκων, Πετεινοί, Αετός, Ιφιτος Πύργου και Ιτιές.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΕΣΚΑ-Η (Γεροκωστοπούλου 42, 3ος όροφος) μέχρι τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και ώρα 2μ.μ., συνοδευόμενες από το σχετικό παράβολο. Το πρωτάθλημα προγραμματίζεται να ξεκινήσει μέσα στον Φεβρουάριο.
* Οι ομάδες της Γ1 ΕΣΚΑ-Η θα πρέπει να δηλώνουν στη 12άδα δύο αθλητές κάτω των 22 ετών (γεν. 1993 και νεότεροι) και δύο αθλητές κάτω των 20 ετών (γεν. 1995 και νεότεροι). Από τους 4 παραπάνω αθλητές θα πρέπει υποχρεωτικά να παίζει στην 5άδα τουλάχιστον ο ένας σε όλη τη διάρκεια του α΄ 10λεπτου ενός αγώνα και από τους υπόλοιπους 3 θα πρέπει να έχει συμμετοχή ο ένας εξ αυτών