Σοβαρό περιστατικό βίας διερευνούν οι αστυνομικές αρχές στον Πύργο, μετά την καταγγελία 36χρονης ότι δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο από τον πρώην σύντροφό της και έναν ακόμη άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 26χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας φέρεται να έφτασε έξω από το σπίτι της μαζί με έναν 25χρονο φίλο του.
Οι δύο άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες full face, φέρονται να άρχισαν να χτυπούν με ρόπαλο το αυτοκίνητο της 36χρονης, προκαλώντας φθορές.
Η γυναίκα και ο πατέρας της βγήκαν από το σπίτι για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε και τότε, κατά τα καταγγελλόμενα, δέχθηκαν επίθεση. Η 36χρονη φέρεται να κατάφερε να αφαιρέσει την κουκούλα από τον έναν άνδρα, αναγνωρίζοντας τον πρώην σύντροφό της.
Οι δύο αναζητούμενοι φέρονται να αποχώρησαν αμέσως μετά το περιστατικό. Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, εξετάζοντας την υπόθεση υπό το πρίσμα της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

