• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 17 Απριλίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Κεφαλονιά: Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ από το ξενοδοχείο – ΒΙΝΤΕΟ

dytikanea by dytikanea
15 Απριλίου 2026
in ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ
0
Ασύλληπτη τραγωδία: Νεκροί Αστυνομικός Διευθυντής και η σύζυγός του σε τροχαίο – Έφυγε η μπαγκαζιέρα οχήματος και έβγαλε τη μηχανή τους από το δρόμο!
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτούς, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης (14.04.2026) σε κεντρική πλατεία του Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά.

Η 19χρονη «έφυγε» από πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε ανακοπή, μετά από χρήση κοκαΐνης στο ξενοδοχείο της Κεφαλονιάς, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής. Ωστόσο, αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν τα ευρήματα. Για την υπόθεση θανάτου της Μυρτούς, συνελήφθησαν 3 νεαροί άνδρες που ήταν μαζί με το άτυχο κορίτσι το μοιραίο βράδυ, λίγο πριν εκείνη ξεψυχήσει.

Πρόκειται για τον 23χρονο κολλητό φίλο της κοπέλας, έναν 26χρονο πρώην πρωταθλητή της άρσης βαρών και έναν 22χρονο με καταγωγή από την Αλβανία.

Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, φαίνονται τα κρίσιμα λεπτά που η Μυρτώ μπαίνει στο δωμάτιο του πρώτου ορόφου με τον 23χρονο φίλο της για να κάνουν χρήση κοκαΐνης, ενώ λίγη ώρα μετά ακολουθούν και ο 26χρονοςμε τον 22χρονο.

Το σοκαριστικό πλάνο είναι η στιγμή που ο αρσιβαρίστας έχει στα χέρια του την 19χρονη Μυρτώ, λιπόθυμη, και προσπαθεί να τη μεταφέρει από το νοσοκομείο στο παρκάκι όπου και την παράτησε, όσο εκείνη χαροπάλευε.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας, όταν η 19χρονη συναντήθηκε με τους 3 κατηγορούμενους. Έναν 23χρονο, έναν 26χρονο αρσιβαρίστα και έναν 22χρονο Αλβανό.

Αργά τα μεσάνυχτα, αποφάσισαν, σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος συλληφθείς, να πάνε σε ξενοδοχείο της περιοχής για να κάνουν χρήση κοκαΐνης. Σύμφωνα με τις καταθέσεις, αλλά και από βιντεοληπτικό που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικές αρχές, η 19χρονη Μυρτώ μαζί με τον 23χρονο φίλο της ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο κεντρικό ξενοδοχείο στο Αργοστόλι. Λίγη ώρα αργότερα, μπήκαν στο δωμάτιο ο 26χρονος πρώην αρσιβαρίστας, αλλά και ένας 22χρονος αλλοδαπός.

Όπως κατέθεσε ο 23χρονος, που ήταν κολλητός φίλος της Μυρτούς, όλοι του έκαναν χρήση κοκαΐνης, ενώ κάποια στιγμή η 19χρονη άρχισε να έχει έντονη αδιαθεσία. Γύρω στις 04:30 τα ξημερώματα, ο 26χρονος αρσιβαρίστας πήρε στα χέρια του τη Μυρτώ και συνοδευόμενος από τον 22χρονο τη μετέφεραν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο παρκάκι της πλατείας.

Από εκεί, κάλεσαν τον ΕΚΑΒ και μόλις έφτασε το ασθενοφόρο και οι δυο τους έφυγαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα είχε πολύ αδύναμο έως ανύπαρκτο σφυγμό, ενώ σχεδόν 45 λεπτά αργότερα έχασε τη μάχη με τη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Όταν έφθασε στο νοσοκομείο του Αργοστολίου, ήταν εν ζωή, όμως στις 05:15 κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Ο 23χρονος κολλητός φίλος της Μυρτούς παρέμεινε στο δωμάτιο μέχρι τις 5:15 τα ξημερώματα της Τρίτης (14.04.2026) και στη συνέχεια, φορώντας ένα άσπρο φούτερ, με κουκούλα, αποχώρησε από το σημείο. Σύμφωνα με την κατάθεση του, αλλά και με την αυτοψία των αστυνομικών αρχών, ο 23χρονος παρέμεινε για 45 λεπτά μέσα στο δωμάτιο προκειμένου να καθαρίσει το χώρο από τις ναρκωτικές ουσίες και οτιδήποτε άλλο ενοχοποιούσε τον ίδιο και τους άλλους δύο άνδρες. Όταν τελικά αποφάσισε να φύγει από το δωμάτιο, πήρε μαζί του και το κινητό της 19χρονης και, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, προσπάθησε να το κρύψει.

Όταν παραδόθηκε στην Αστυνομική διεύθυνση Κεφαλονιάς, ο 23χρονος αρνήθηκε ότι είχε στην κατοχή του το κινητό της 19χρονης. Μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, όμως, έσπασε και τους αποκάλυψε το σημείο που το είχε αφήσει. Είχε κρύψει το τηλέφωνο σε μια καφετέρια κοντά στα ΚΤΕΛ του νομού Κεφαλονιάς, γεγονός που δεν αποκλείει να είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του από το νησί. Ωστόσο, οι εξελίξεις, αλλά και η τυχόν επικοινωνία με κάποιους δικηγόρους, ίσως να τον επηρέασαν έτσι ώστε να αλλάξει γνώμη και τελικά να παραδοθεί.

Tags: Κεφαλονιά: Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας μεταφέρει λιπόθυμη την Μυρτώ από το ξενοδοχείο – ΒΙΝΤΕΟ
Previous Post

Πρωτομαγιά στα Σπαλιαραίικα όπως παλιά!

Next Post

Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Next Post
Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Μιτόπολη Δυτικής Αχαΐας: Αποκαταστάθηκε άμεσα ο δρόμος που είχε καταστραφεί από τις πλημμύρες – ΦΩΤΟ
  • Δυτική Αχαΐα – Μητρώο Ευάλωτων Πολιτών: Ενημερωθείτε για την καταγραφή από τον Δήμο
  • Δυτική Αχαΐα: Η συνεδρίαση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π και τα χρήσιμα συμπεράσματα
  • Δυτική Αχαΐα: Καθημερινά οι εργασίες καθαρισμού στους κοινόχρηστους χώρους
  • Φωτιά στα Λαμπρέικα Δυτικής Αχαΐας – Ζαΐμης: “Απαιτείται προσοχή”
  • “Air4HEALTH” Interreg Greece-Italy 2021-2027: To νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα που θα μεταφέρει με drone ιατροφαρμακευτικό υλικό
  • Πρόβλημα με το νερό το Πάσχα σε χωριά της Δυτικής Αχαΐας – Επί ποδός τα συνεργεία της ΔΕΥΑΔ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα για την αποκατάσταση βλαβών
  • Πσιτ! Ποιο χωριό της Δυτικής Αχαΐας υπόσχεται το μεγαλύτερο στεφάνι την Πρωτομαγιά;
  • Άμεσες παρεμβάσεις καθαρισμού στον Πείρο, ζητούν οι κοινότητες Άνω και Κάτω Αλισσού και ο Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”
  • Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάσταση του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In