• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

dytikanea by dytikanea
31 Δεκεμβρίου 2022
in ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
0
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Όπως κάθε χρόνο, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται το κοινό για την αλλαγή του χρόνου.

Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ανοίγει στις 22.30 ο Jerome Kaluta και η Big Band του με μία μοναδική συναυλία με soul και funk επιτυχίες. Ο χρόνος αλλάζει με ένα θεαματικό σόου πυροτεχνημάτων που θα φωτίσει τον αττικό ουρανό, ενώ, τα πρώτα λεπτά του νέου έτους, δίνεται το σήμα εκκίνησης για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, τον καθιερωμένο πλέον «SNF RUN: 2023 FIRST RUN» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Στη συνέχεια, στήνεται ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά με τον Ιταλό DJ Beppe Loda. Από το πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι εντυπωσιακές χορογραφίες των Σιντριβανιών στο Κανάλι. Οικοδέσποινα της λαμπερής γιορτής είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παραμένουν ανοιχτά, μόνο για αυτήν τη βραδιά, μέχρι τις 02.00 το πρωί για όσους θέλουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Μπαλόνια για τα παιδιά, κεράσματα και πολλές ακόμη εκπλήξεις ολοκληρώνουν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org. Όλες οι εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το πρόγραμμα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ αναλυτικά έχει ως εξής:

-Jerome Kaluta & Big Band

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο εκρηκτικός Jerome Kaluta καταλαμβάνει τη σκηνή στην Αγορά μαζί με τη 10μελή Big Band του για μία συναυλία με τις μεγαλύτερες soul και funk επιτυχίες που φέρνουν την εποχή της Motown στο σήμερα. All time classic επιτυχίες των James Brown, Stevie Wonder, Marvin Gaye, Ray Charles, Manu Dubango, Curtis Mayfield, Aretha Franklin, Blues Brothers και πολλών ακόμη θρυλικών καλλιτεχνών μας προσκαλούν να χορέψουμε την πιο ωραία βραδιά του χρόνου.

-DJ set: Beppe Loda

Με την έλευση του 2023 η Αγορά υποδέχεται τον μυθικό Beppe Loda σε ένα DJ set έκπληξη με κύριο συστατικό την disco. Πρωτεργάτης του κινήματος Afro στα μέσα της δεκαετίας του ‘80 στη Βόρεια Ιταλία και ο βασικός DJ του θρυλικού πλέον club Typhoon, ο Beppe Loda θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους επιδραστικότερους και πιο εκλεκτικούς DJs των τελευταίων 30 ετών. Πειραματίστηκε μιξάροντας άψογα διάφορα είδη μουσικής που δεν είχαν ακουστεί ξανά στο dancefloor παγκοσμίως- όπως funky, afro, kraut, weird electronics, post wave, βραζιλιάνικη μουσική και obscure disco – δημιουργώντας έτσι ένα υβρίδιο το οποίο επικράτησε αργότερα ως cosmic. Η παρουσία του είναι σταθερή στα καλύτερα club και φεστιβάλ ανά τον κόσμο και τα DJ set του στο PS1 του ΜΟΜΑ χαρακτηρίζονται από πολλούς απλά ως “μυθικά”.

-SNF RUN: 2023 FIRST RUN

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, ξεκινάει στις 00:04, ακριβώς μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων και καλύπτει μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων. Ο φετινός αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς το 2023 συμπληρώνονται 150 χρόνια από τη γέννηση του Σπύρου Λούη, του Πρώτου Μαραθωνιονίκη, στους πρώτους Σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896 στην Αθήνα. Με αφορμή αυτήν την επέτειο, θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα στον πρώτο και στην πρώτη που θα τερματίσουν.

Ο αγώνας έχει και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από το συμβολικό κόστος συμμετοχής (ελάχιστη συνδρομή 5ευρώ), θα ενισχυθούν δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που αφιερώνουν το έργο τους στα παιδιά: το Καρκινάκι και το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω.

-Το Φως και το Νερό χορεύουν!

Όπως κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ φτάνει στο απόγειο της λάμψης του με ένα φαντασμαγορικό θέαμα πυροτεχνημάτων, αλλά και με χορογραφίες από τα Σιντριβάνια στο Κανάλι. Τα Σιντριβάνια υποδέχονται και αυτά το νέο έτος με φωτεινές χορογραφίες και μας καλούν να απολαύσουμε ένα αξέχαστο θέαμα με αγαπημένες μελωδίες.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα snfcc.org/NYE και στις σελίδες στα social media @SNFCC.

 

ΑΜΠΕ

Tags: Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Previous Post

Πέθανε ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης

Next Post

Αγορά ακινήτου

Next Post
Πωλείται ένα από τα γνωστά στέκια για καφέ στην Κάτω Αχαΐα

Αγορά ακινήτου

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Πένθος στο ελληνικό μπάσκετ για την απώλεια του Σούλη Μαρκόπουλου
  • Πάτρα: Επεισόδιο με τραυματισμό μαθητή σε σχολείο-Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο
  • Άνοιξε η Ιόνια Οδός μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο με υγραέριο
  • Πάτρα: Φωτιά σε ΙΧ – Νέο περιστατικό τα ξημερώματα
  • Τραγωδία με άνδρα από τη Δυτική Ελλάδα: Βρήκε φρικτό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε κάτω από το ΙΧ του ενώ το έπλενε
  • “Επίσκεψη” στο δημόσιο λουτρό της Δύμης! Ένα μοναδικό πολιτιστικό μνημείο στις οθόνες σας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας
  • Metron Analysis: Στο 30,2% με προβάδισμα 14,4 μονάδων η ΝΔ, στο 15,8% η ΕΛΑΣ με απώλειες, κέρδη για ΠΑΣΟΚ, στην 8η θέση έπεσε η Καρυστιανού
  • Σχολικά Γεύματα 2026-2027: Ποια Δημοτικά Σχολεία της Δυτικής Αχαΐας εντάσσονται στο πρόγραμμα – Ολόκληρη η λίστα για το νομό
  • Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: Η Ελλάδα είναι μία γεφυροποιός χώρα και όχι ταραξίας – Αποτελεί πυλώνα σταθερότητας
  • Επικό “διπλό” της Εθνικής Ομάδας στο Βελιγράδι με… buzzer-beater του Δουβίκα
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In