Με την παρουσία του, την ζωή και το έργο του άφησε ισχυρό αποτύπωμα στην τοπική μας κοινωνία. Όπου και αν καταπιάστηκε διέπρεψε, ως εκπαιδευτικός, ως ιστορικός ερευνητής, ως Δήμαρχος, ως πολίτης και πάνω από όλα ως άνθρωπος.
Η δουλειά του στην ανάδειξη και τεκμηρίωση της ιστορίας της περιοχής μας υπήρξε σημαντική και αναντικατάστατη.
Άνθρωπος με εντιμότητα, ήθος, συνέπεια, αρχές, σοβαρότητα, επιμονή και με βαθιά πίστη στον Θεό.
Υπήρξε ο πρώτος εκλεγμένος Δήμαρχος του Δήμου Κάτω Αχα’ί’ας υπηρετώντας τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια, όραμα και εντιμότητα.
Η μικρή μας κοινωνία από σήμερα είναι φτωχότερη αλλά είναι βέβαιο ότι όλοι μας θα τον θυμόμαστε με αγάπη, σεβασμό και ευγνωμοσύνη.
Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της γης των Δυμαίων που θα τον σκεπάσει.
Καλό Ταξίδι αγαπημένε Δάσκαλε, Δήμαρχε και Συμπολίτη !!!!


