• Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2026
  • Login
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Δυτικά Νέα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
No Result
View All Result
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας
No Result
View All Result

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τη Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής

dytikanea by dytikanea
3 Οκτωβρίου 2019
in ΝΕΑ, ΤΟΠΙΚΑ
0
Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τη Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τσίτσικα Χαράλαμπο και τον Αντιπρόεδρο Σακελλαρίου Κωνσταντίνο συναντήθηκε την 1η Οκτωβρίου 2019 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου κα Νικολάου Σοφία.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι μεταγωγές κρατουμένων από το Κατάστημα Κράτησης Πάτρας προς νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής αλλά και οι μεταγωγές για την εμφάνιση των κρατούμενων στις δικαστικές αίθουσες. Στην συνάντηση μας συμμετείχε και η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Αλεξοπούλου Χριστίνα. Από την Ένωση μας είχε ζητηθεί να συμμετέχουν και οι τέσσερις (4) κυβερνητικοί Βουλευτές πλην όμως αδυνατούσαν λόγω κοινοβουλευτικών και λοιπών υποχρεώσεων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τόσο από την Βουλευτή Αχαΐας όσο και από τους αντιπροσώπους της Ένωσης μας αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση που επικρατεί, καθώς ενώ υπάρχει η σχετική νομοθεσία (Ν. 2721/99 άρθρο 48 § 1) που ορίζει ρητά ποιά όργανα είναι αρμόδια για την ανάληψη αυτών των μεταγωγών, ακόμα και σήμερα εν έτη 2019, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας έχει επωμιστεί ένα ακόμα πάρεργο και εκτελεί τις μεταγωγές αυτές. Το αποτέλεσμα, δεκάδες Αστυνομικοί από όλη την περιοχή της Αχαΐας να απασχολούνται καθημερινά σε αλλότρια προς την αποστολή τους καθήκοντα.

Η Γενική Γραμματέας αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του θέματος αφού της τονίσαμε τις ελλείψεις σε προσωπικό, την μηδενική ενίσχυση στις φετινές έκτακτες μεταθέσεις και την ανωμαλία που προκαλείται όλο το 24ωρο στις Αστυνομικές υπηρεσίες της Αχαΐας και έδειξε ότι έχει τη βούληση να βοηθήσει να τερματιστεί άμεσα αυτό το πάρεργο.

Για το λόγο αυτό προγραμματίστηκε νέα συνάντηση για την επόμενη βδομάδα και με την παρουσία εκπροσώπων της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικών Φρουρών του Καταστήματος Κράτησης Πάτρας. Για την Ένωση μας τόσο αυτές οι μεταγωγές – πάρεργο όσο και το θέμα με τις διακομιδές από την Ελληνική Αστυνομία προς ακούσια νοσηλεία ψυχικά νοσούντων συνανθρώπων μας αποτελούν κόκκινες γραμμές και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για την οριστική επίλυση τους. Οι πολίτες θέλουν τους Αστυνομικούς στους δρόμους όχι σε μεταγωγές, ή σε νοσοκομεία και ούτε ταχυδρόμους να μοιράζουν κάθε λογής έγγραφα.

Tags: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τη Γ.Γ Αντεγκληματικής Πολιτικής
Previous Post

Δυτική Αχαΐα: Δηλητηρίασαν και θανάτωσαν τρεις σκύλους – Σοκ για την οικογένεια που τα φρόντιζε – ΦΩΤΟ

Next Post

Έρχεται η 4η Γιορτή Πορτοκαλιού από τον “Πείρο”

Next Post
Έρχεται η 4η  Γιορτή Πορτοκαλιού από τον “Πείρο”

Έρχεται η 4η Γιορτή Πορτοκαλιού από τον "Πείρο"

Αναζητηση

No Result
View All Result




Πρόσφατα άρθρα

  • Πάτρα: Η Ασφάλεια έβαλε τέλος στη δράση τριών ληστών – Σε ποια “χτυπήματα” εμπλέκονται, ανήλικος ανάμεσα στους δράστες, αναζητείται ακόμη ένας (ΦΩΤΟ)
  • Μητσοτάκης από Κιλκίς: «Η φροντίδα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας καθίσταται πρώτη προτεραιότητα πολιτικής»
  • Σήμερα τρώμε σκορδαλιά
  • 28η Οκτωβρίου 1940: Οταν οι ιταλικοί “Πελαργοί” αιματοκύλησαν την Πάτρα – Λίγες ώρες μετά την κήρυξη του πολέμου! Σπάνιο φωτογραφικό υλικό
  • Το μήνυμα του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την 28η Οκτωβρίου
  • Φ. Λιάκος – 28η Οκτωβρίου: Τιμούμε το ΟΧΙ, τιμούμε την ιστορία μας!
  • “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα”- 28η Οκτωβρίου: Ημέρα μνήμης, τιμής και εθνικής υπερηφάνειας
  • Παρουσία του Δημάρχου, Γρ. Αλεξόπουλου ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου και τα εγκαίνια Δανειστικής Βιβλιοθήκης στη Λακκόπετρα
  • 16η Ειδική και 17η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας: Ομόφωνα εγκρίθηκαν όλα τα θέματα πλην ενός – Δείτε αναλυτικά
  • Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας: Ομόφωνα όλα τα θέματα της συνεδρίασης – Δείτε αναλυτικά
Dytikanea.gr  - Δίκτυο Ενημέρωσης Δυτικής Αχαϊας

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Πληροφορίες

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Διαφημιστείτε
  • Επικοινωνία

Follow Us

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΝΕΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΖΩΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ
  • ΓΕΥΣΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ

© 2020 Κατασκευή ιστοσελίδας - DSDC.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In