Βάζει μπροστά τις… «μηχανές» η Δόξα Νιφορεΐκων!

Η φετινή χρονιά ήταν ορόσημο για την Δόξα Νιφορεΐκων. Η ιστορική ομάδα επέστρεψε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητη. 

Μπορεί να είναι πάρα πολύ νωρίς αφού περίπου πριν από ένα μήνα τελείωσαν οι επίσημες υποχρεώσεις, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η στασιμότητα των τελευταίων ημερών, δεν θα κρατήσει ακόμα για πολύ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για το μέλλον της ομάδας.

Το επόμενο διάστημα, θα καθίσουν οι εμπλεκόμενες πλευρές κάτω να συζητήσουν και από εκεί θα καθοριστούν οι αποφάσεις που θα ληφθούν, που θα έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κατά μεγάλο ποσοστό ο προπονητής Άγγελος Κίκινας θα συνεχίσει και την νέα σεζόν στους «μαυραετούς» αφού η διοίκηση είναι ικανοποιημένη από το έργο του και απομένουν μόνο οι τυπικές ανακοινώσεις.

Έχει συμφωνήσει ήδη με την διοίκηση ο Δημήτρης Σπανοσωτηρόπουλος ο οποίος θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων, ενώ για την περίοδο της προετοιμασίας οι νεοφώτιστοι θα συνεργαστούν με τον γυμναστή Θόδωρο Λιακόπουλο. Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα παραμείνει το περσινό ρόστερ και θα γίνουν προσθήκες σε θέσει που «πονάει» η ομάδα.

patragoal.gr