Βαγγέλης Τησαρχόντος: «Θα κάνω ότι πρέπει για το καλό της κοινότητας»

Την 26 Μαίου οι συνδημότες μας μου έκαναν την τιμή να με ψηφίσουν και να με εκλέξουν για άλλη μια φορά πρώτο σε σταυρούς στην τοπική Κοινότητα της Κάτω Αχαΐας, τοποθετώντας με για δεύτερη θητεία στην θέση του προέδρου.
Ευχαριστώ πολύ τους συνδημότες μου για αυτήν την μέγιστη υποστήριξη που δείξατε στο πρόσωπο μου , ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου , τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου για την άψογη συνεργασία και την όμορφη αυτή πορεία που έμαθα πολλά κοντά του, συλλόγους, ομάδες εθελοντών , συνεργάτες μου ,που ανήκαν στο προσωπικό του Δήμου και αιρετούς, για την όλη αυτή προσπάθεια που έγινε για να μπορέσουμε να κάνουμε το μέγιστο σε αυτό που με εμπιστευτηκατε, επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω όλους τους δημόσιους φορείς ,για την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα .
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας υγεία, ευτυχία, αγάπη και προκοπή προσωπική και οικογενειακή και να δώσουμε ότι καλύτερο ο κάθε ένας ή η κάθε μία έχει, για να κάνουμε τον τόπο που ζούμε για τα παιδιά μας καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους, εύχομαι καλή δύναμη, καλή συνεργασία και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι πρέπει για το καλό της κοινότητας που μου εμπιστευτηκατε για ακόμη μια φορά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ.

Ο
Πρόεδρος
της δημοτικής
Κοινότητας
Κάτω Αχαΐας 
Τησαρχόντος Κων. Ευάγγελος