Γιάννης Πετρόπουλος: Πρέπει ο καθένας μας, να παλέψει από το δικό του μετερίζι

Αποφάσισα εκ νέου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Ωλενίας με τον Χρήστο Νικολάου γιατί πιστεύω ότι ο Δήμαρχος αξίζει και δεύτερη θητεία, όπως άλλωστε είχε ζητήσει από το 2014, για να ολοκληρώσει το έργο του.

Θέλω η γενιά μου αλλά και οι νεότεροι από εμένα να μην μείνουμε απαθείς απέναντι στα προβλήματα του δήμου μας αλλά και μπροστά στις ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Πρέπει ο καθένας μας να παλέψει από το δικό του μετερίζι και να βάλει το δικό του λιθαράκι για το καλό του τόπου μας. Όπως λέει και το όνομα του συνδυασμού μας Συνεργασία Δυμαίων πολιτών, πρέπει όλοι να έχουμε κατά νου την συνεργασία μεταξύ μας, συνεργασία με τους φορείς, τους τοπικούς προέδρους, τους συλλόγους, συνεργασία με τους δημότες για να μπορέσουμε να φέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Αντίπαλος μας είναι μόνο τα προβλήματα των δημοτών και κανείς άλλος. Άλλωστε οι εκλογές θα περάσουν και όλοι μας θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε τα ίδια θέματα και προβλήματα την επόμενη ημέρα για αυτό εύχομαι να έχουμε έναν καλό και έντιμο αγώνα. Σε ότι με αφορά θέλω να πιστεύω ότι με διακατέχει η ειλικρίνεια, η ομαδικότητα, η εργατικότητα μα και το πείσμα να αγωνίζομαι για το καλύτερο και να βάζω πάνω από όλα όχι το προσωπικό συμφέρον αλλά το κοινό καλό.

Αγωνιζόμαστε λοιπόν και προχωράμε μαζί για τη Δυτική Αχαΐα.