Τάκης Μπρακατσέλος: Πάντα στην πρώτη γραμμή της προσφοράς

 
 

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην ΤΚ Αγιοβλασιτίκων είναι ο Τάκης Μπρακατσέλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Νικολάου, «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών».

Ο γνωστός συμπολίτης, δίνει για ακόμη φορά τη «μάχη» στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, αφού ασχολείται εδώ και χρόνια με τα κοινά, ως ενεργός μέλος του τοπικού συμβουλίου και πάντα πρώτος στις προσπάθειες των συγχωριανών του για το καλό του τόπου του.

Ο Τάκης Μπρακατσέλος είναι παντρεμένος με την Γεωργία Ανδριέλου και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά. Ανήκει στον κλάδο του ελεύθερου επαγγελματία, όμως τον συναντάμε στο κίνημα του εθελοντισμού εδώ και πολλά χρόνια. Είναι εθελοντής πυροσβέστης, στην ΒΙΠΕ Πατρών και μέλος του ΣΕΔΙΠ. «Δηλώνω παρών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, γιατί έχω μάθει ότι μόνο με συνεχή αγώνα και πολύ κόπο, με συνεργασία και αγάπη για τον τόπο, μπορούμε να κάνουμε το μέλλον των παιδιών μας καλύτερο. Σας ζητώ να με στηρίξετε γιατί γνωρίζω τα προβλήματα της περιοχής μου και ξέρω πώς να βοηθήσω στην επίλυσή τους», σημείωσε μεταξύ άλλων.