Θεώνη Λιάκου – Τσάμη: «Όπλα» μου είναι η όρεξη για δουλειά και προσφορά

 
 


«Ποτέ δεν ήμουν ο άνθρωπος που κάθεται και παρακολουθεί τις εξελίξεις… αφήνοντας τους άλλους να αποφασίζουν για μένα! Από μικρή έμαθα να προσφέρω και να μάχομαι … Πιστεύω, πως αν δεν αλλάξουν οι άνθρωποι και οι νοοτροπίες δεν μπορεί να αλλάξει η κατάσταση στον τόπο μας για ένα καλύτερο αύριο. Ακούω παντού, εσείς οι νέοι τι θα κάνετε, αν λοιπόν οι νέοι είναι το μέλλον, εγώ σε αυτές τις εκλογές λέω ΝΑΙ! Ναι σε έναν δήμο ανοιχτό και καθαρό, σε έναν δήμο προσφοράς και αλληλεγγύης, σε έναν δήμο ανάπτυξης, σε έναν δήμο που θα σέβεται όλους τους δημότες, ναι σε νέα έργα.

Μετά από πρόταση του υποψηφίου και νυν Δήμαρχου Κ. Νικολάου, ώριμης σκέψης και πλήρη συναίσθηση των ευθυνών αποφάσισα να κατέβω υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις πιο δύσκολες δημοτικές εκλογές για τον τόπο μας.

Σαν νέος άνθρωπος τα όπλα μου δεν είναι τα όμορφα λόγια ή τα πολλά λεφτά. Είναι η όρεξη για δουλειά και προσφορά, με στόχο μια καλύτερη πόλη για μένα σήμερα και για την οικογένεια μου αύριο και η ανυπαρξία πολιτικού κόστους στις πλάτες μου, μιας και δεν προέρχομαι από κανέναν πολιτικό χώρο και δεν με φοβίζουν οι κλειστές πόρτες.

Με αυτά πορεύομαι σήμερα και ζητώ την ευκαιρία να διεκδικήσω ενα καλυτερο αυριο για όλους μας.

Κάτι που αξίζουμε!»

Με εκτίμηση

Θεώνη Λιάκου Τσάμη