Θανάσης Φατσικώστας: Στο εργοστάσιο της εταιρίας Saint Gobain στο Αιτωλικό

 
 

Επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρίας Saint Gobain στο Αιτωλικό. Στη συνάντηση με το Δ/ντη του εργοστασίου και υποψήφιου με το συνδυασμό μας στην Περιφερειακή ενότητα Αχαϊας Δρ. Αθανάσιο Φατσικώστα έγινε εκτεταμένη αναφορά στη συμβολή του εργοστασίου στην τοπική οικονομία και την αλληλεγγύη που επιδεικνύει έμπρακτα στους κοινωνικούς φορείς της περιοχής.
«Στις πραγματικά κρίσιμες ώρες κρίσης που πέρασε η χώρα και το εργοστάσιο εξαιτίας της κρίσης η μητρική εταιρία στήριξε της προσπάθειες της ελληνικής θυγατρικής και όλοι μαζί προσωπικό του εργοστασίου Αιτωλικού καθώς η διοίκηση της εταιρίας στην Αθήνα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον» ανέφερε ο Δρ. Φατσικώστας. Ωστόσο οι προκλήσεις είναι εμπρός μας καθώς όπως διαπιστώσαμε οι υποδομές της περιοχής τόσο σε οδικό δίκτυο όσο και σε τηλεπικοινωνίας και ενέργεια είναι σε κακή κατάσταση με τις υπηρεσίες της περιφέρειας να είναι απούσες τα τελευταία 10 χρόνια από την περιοχή.
Ο Κώστας Σπηλιόπουλος δεσμευόμενος στη στήριξη κάθε δυναμικής προσπάθειας που θα ενισχύει την ανάπτυξη, τη μείωση της ανεργίας και την κοινωνική ευμάρεια θα ενισχύσει τις υποδομές και θα στηρίξει έμπρακτα τον κλάδο της μεταποίησης